Chakrat ja sisäiset värisi

Aika 1.4.2023 klo 10.00-16.00
Paikka: Valonsilta, Tampere 

Löydä sisäiset värisi chakrojen kautta ja tunnista, mitä kukin väri sinulle merkitsee.

Tutustumme kahden päivän aikana henkilökohtaisten chakrojen ja niiden värien luomaan maailmaan ympärilläsi ja kuinka niihin voidaan vaikuttaa esim. eteeristen öljyjen kanssa. Käymme läpi värien merkitykset ja eri eteeristen öljyjen vaikutukset niihin. Opit myös, miten ne mahdollistavat sinun ymmärtää paremmin itseäsi ja ympäröivää maailmaa.

Miksi asiat ovat niin kuin ovat ja mitä sinä voit tehdä asioille? Miten värit ja eteeriset öljyt auttavat sinua luottamaan enemmän itseesi? Kuinka pystyt itse kehittämään sitä maailmaa, joka täyttää paremmin toiveitasi ja rauhoittaa mieltäsi?

Kaikki on mahdollista, kun annat sille mahdollisuuden. Elämä asettuu halutessasi sellaiseksi, että se palvelee sinua paremmin ja elät toivomaasi elämää.

Tule kokemaan ja löytämään itsesi. Aina kannattaa sijoittaa itseensä ja siihen, että voit tulevaisuudessa paremmin.

Hinta: 95 € (sis. lounaan ja kahvit) 

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: Kaija, puh. 040 502 1502

Maksut:
Maksu tilille FI87 5403 4120 0029 89 / Luontaishoitola Valonsilta/ Viite 4006.  Kurssimaksu maksettuna viimeistään 20.3.2023

Kaija Sundberg  omistaa Valonsillan, joka järjestää erilaisia kasvun ja hyvinvoinnin tapahtumia sekä antaa erilaisia hoitoja Tampereella ja Virroilla. Lue lisää Kaijasta täältä.