Kansainvälinen henkisen kasvun seminaari 

TORSTAI 8.9. - SUNNUNTAI 11.9.2022

SEMINAARIPAIKKA: ORIVESI KAMPUS, OS. KOULUTIE 5, 35200 ORIVESI


Seminaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää henkisiä kykyjäsi useiden kokeneiden ja arvostettujen ohjaajien johdolla pitkän viikonlopun ajan!

(Päivitetty 23.8.2022)

Ulkomailta:
STEVEN UPTON: Trance healing
DAVID SCHIESSER: Healing
STELLA UPTON: Viestinvälitys (edistyneet)

Suomesta:
ALAN CRAIG: Transsi
ANU VÄISÄNEN: Mediaaliset perusteet
TUULA JUKOLA-NUORTEVA: Viestinvälitys, keskitaso
TIINA LINDFORS: Viikonloppuosallistujat

Olitpa sitten untuvikko tai jo kauan henkisyystaitoja opiskellut, pääset oppimaan uutta. Et löydä vain vastauksia vaan myös vahvistat suhdettasi henkimaailmaan ja omaan itseesi.

Ilmoittaudu mukaan!

(Voit ilmoittautua myös puhelimitse: 050 338 4081)

Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

HUOM! Tiina Lindforsin työpaja ainoastaan pe-la.DAVID SCHIESSER - Healing

David Schiesser on kotoisin Sveitsistä, mutta asuu nyt Isossa-Britanniassa. David on meedio, parantaja ja puhuja. Hän on opiskellut mediaalisuutta, opettamista sekä parantamista Spiritualists National Unionissa sekä Arthur Findlay Collegessa.

Tulkki on mukana koko työpajan ajan.

David palvelee nyt kirkkoja ja itsenäisiä paikkoja maailman ympäri. Hän on opettanut mediaalisuutta monipuolisesti (mediaalisuus, yksityisiä istuntoja, healing ja transsin eri näkökohtia) Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Amerikassa sekä Zwanenhofista Alankomaissa. Lisäksi hän toimii harjoittelijatutorina Arthur Findlay Collegessa.

Käy tutustumassa Davidin tapaan opettaa täältä (englanniksi). Ryhmässä on mukana tulkki.


STELLA UPTON - Viestinvälitys, edistyneet

Keskitymme ryhmässä mediaalisuuden syventämiseen ja parantamaan viestiyhteyttä henkeen. Tulemme hyödyntämään kaikkia aisteja tunnistaessamme henkimaailman tulijoita. Yksi viestintuonnin tarkoituksista on kertoa tulijan elämäntarinaa ja osoittaa, että he elävät yhä fyysisen kuoleman jälkeen. Tutkimme, miten voimme tuoda viestiä yksityisistunnoissa ja "lavalla".

Tulkki on mukana koko kurssin ajan.

Stella Upton on suosittu englantilainen meedio ja opettaja jo 30 vuoden kokemuksella. Hän on opettanut Arthur Findlay Collagessa vuodesta 1999 ja lisäksi hän työskentelee myös muualla Isossa-Britanniassa sekä ulkomailla. Stella opettaa laajalla skaalalla, mm. viestintuontia, tietoisuutta, henkitaidetta, meditaatiota sekä paranormaaleita ilmiöitä. Uusimpana aluevaltauksena hänellä on auragraaffimaalaus.


STEVEN  UPTON - Trance healing

Steven Uptonin ryhmässä saat haltuusi parantamisen perusteet muuttuneessa tietoisuuden tilassa. Samalla sinulle vahvistuu käsitys, miten parantaminen toimii. Kehitämme käytännön harjoitusten kautta jokaisen omaa parantavaa mediaalisuutta. Tulkki on mukana koko päivän ajan.

Steven Uptonin mediaalinen tie on alkanut jo vuonna 1971 ja vuodesta 1980 alkaen hän on erikoistunut mediaaliseen parantamiseen. Samaan aikaan hän kehitti myös transsikontrollia ja v. 1993 transsi ja parantaminen yhdistyivät eräässä tapahtumassa. Tämä aloitti pitkän kehitysmatkan, joka on johtanut hänet nykypäivän transsiparantamisen ja transsipuheen asiantuntijaksi. Steven on kehittänyt myös fysikaalista mediaalisuuttaan, joka voi näkyä transsiparantamisessa suorina fyysisinä vaikutuksina potilaissa.

Kaikki mitä Steven opettaa perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen eikä siihen, mitä olen ehkä lukenut tai kuullut muiden opettavan.


ALAN CRAIG - Transsi ja muuntuneet tietoisuuden tilat

Tule kokemaan ja kokeilemaan, kuinka voit saavuttaa muuntuneen tietoisuuden tilan! Tässä ainutlaatuisessa energiassa opit päästämään irti oman egosi aiheuttamista esteistä ja muuttumaan vastaanottavaiseksi henkimaailman energialle.

Sinulle ei tarvitse olla etukäteiskokemusta asioista, vaan Alan Craig ohjaa sinua avautumiseen ja yhteyteen itsesi sekä henkimaailman kanssa.

Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman käyttämistä ja antautumista energialle. Alan kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Hän ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan.

Kokeilemme eri syvyisiä tietoisuuden tiloja sekä miltä niissä tuntuu puhua, kirjoittaa, tuoda viestiä tai tehdä hoitoja. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokeilemiseen.

Alan Craig on kotoisin Skotlannista. Hän on on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa. Nykyään Alan asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantajana. Hänen puhekielensä on englanti, mutta workshopissa on mukana tulkki koko ajan, joten ryhmässä pärjää hyvin suomenkielellä.

Alan Maailman kuvia -sarjassa


ANU VÄISÄNEN - Mediaaliset perusteet

Tässä on työpaja sinulle, joka haluat saada selvyyttä mediaalisista perusasioista ja omista lahjoistasi.

Työpajassa saat oppia perusasiat selväaisteista ja siitä, kuinka voit käyttää niitä energian lukemisessa ja henkimaailman kanssa työskentelyssä. Saat ymmärryksen siitä, miten psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan.

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. Käytämme aurakentän lukemista ja yhteyksiä henkimaailmaan. Käytämme muun muassa mielikuvia sekä kortteja apuna. Autan ja opastan osallistujia myös henkilökohtaisesti.

En tee sinusta meediota, mutta autan alkuun itsesi kehittämisessä. Työpaja sopii tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille. Tässä workshopissa saat ymmärrystä mediaalisuudesta. Saat itsellesi harjoittelua sekä rungon, jota käyttämällä voit kehittää itseäsi jatkossa.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 15 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.


TUULA JUKOLA-NUORTEVA - Viestinvälitys, keskitaso

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys: Sinulla on jo kokemusta mediaalisesta viestinvälityksestä, mutta itsesi edistyneeksi kutsuminen tuntuu vielä kaukaiselta... Tervetuloa mukaan keskitasolle!

Todistusvoimaisessa viestinvälityksessä nimensä mukaisesti vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen, mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa. Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.


TIINA LINDFORS - Herätä herkkyytesi: psyykkisiä ja/tai mediaalisia harjoituksia

Ryhmä sopii kaikentasoisille!

Työpajassa pääset herättelemään herkkyyttäsi uudelle tasolle oli lähtötasosi sitten mitä tahansa. Harjoituksiin on jokainen lämpimästi tervetullut ja se sopii sekä aloittelijalle että kokeneelle konkarillekin. Harjoitukset mukautuvat ryhmäläisten kokemuksen ja osaamistason mukaiseksi. 

Harjoittelemme psyykkisiä ja/tai mediaalisia harjoituksia lämpimän ja ohjaavan henkimaailman ohjauksella. Saat uusia näkökulmia ja pääset testaamaan erilaisia tekniikoita. Keskitymme myös oman voiman vahvistamiseen ja kasvattamiseen. Näin harjoituksista on apua myös arjessasi. 

Tiina Lindfors on meedio, joka haluaa pitää jalat tukevasti maassa. Kurssin vetämisessä hänelle on tärkeää se, että saamme osallistuvan ja kehittävän ilmapiirin. Yhdessä opimme enemmän. Tiina on suorittanut useita kursseja mm. Suomen Spiritualistisen seuran mediaalisen peruskurssin ja jatkokurssin, sekä lukuisia kursseja ulkomailla. Hänen henkinen polkunsa on alkanut jo lapsuudessa. Meediona hän on toiminut lähes kymmenen vuotta. Viimeiset 1,5 vuotta hän on opiskellut ulkomaisten meedioiden tiiviissä opissa yksityisoppilaana.

Lisätiedot ja aikataulu

Seminaariin ilmoittautuminen alkaa Oriveden Kampuksellato 8.9.2022 klo 11.00 - 13.00. Seminaari päättyy su 11.9.2022 n. klo 16.00. Ohjelmaa on päivittäin aamukahdeksasta iltayhdeksään. Työskentelemme intensiivisesti ja etenevästi, joten ei ole mahdollista osallistua vain yksittäisiin päiviin.

POIKKEUS:
- Tiina Lindforsin ryhmä ainoastaan la-su 2 pv (200 €)

Paikanpäällä maksut käteisellä tai MobilePaylla.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Työskentelet koko seminaarin ajan jossakin valitsemassasi työpajassa. Voit valita mieleisen ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Työpajojen lisäksi seminaariohjelmaan sisältyy paljon muutakin mielenkiintoista. Seminaariaamuina sinulla on mahdollisuus osallistua henkiparannukseen, jossa saat parantavaa energiaa. Aamumeditaation merkeissä valmistaudut kurssipäivään ja vahvistat omaa voimaasi.

Iltaisin työpajan jälkeen järjestetään meediotilaisuus, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena. Seminaariin on varattu myös aikaa kysymyksille ja keskusteluille.

Ohjelmaan kuuluu myös 3 mielenkiintoista luentoa.

KORONAEPIDEMIAN HUOMIOIMINEN TAPAHTUMASSA

Koronaturvallisuudesta huolehditaan vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

Voit ostaa kertakäyttöisen, yksittäispakatun kasvomaskin tapahtumapaikalta (1 €/kpl).
Visiirimallisen kasvosuojuksen voi tilata etukäteen (12 €/kpl), tekstiviesti 040 5021 502.

MYYNTIPISTE JA ARPAJAISET

Käy tutustumassa taukojen aikana myyntipisteessämme ihaniin tuotteisiimme. Myynnissä esim. unisieppareita, erilaisia voimakortteja, villasukkia ja koruja. Lisäksi kojussa on arpoja myynnissä, joista voit voittaa upeita palkintoja. Varaa mukaasi käteistä!

BUSSIKULJETUS

Yhteiskuljetuksista kerrotaan myöhemmin tarkempia lisätietoja.

YKSITYISISTUNNOT

Yksityisistuntojen hinta 60 € + tulkki 10 € (hinta päivitetty 7.6.2022). Istunnot maksetaan seminaariin saavuttaessa rahana kuoressa.

Istuntoja antavat:
- Stella Upton
- Steven Upton (healing)
- David Schiesser
- Vesa Järvensivu (healing)
- Tuula Jukola-Nuorteva
- Tiina Lindfors
- Annie Valonsäde
- Tapio Voutilainen

Lisäksi on mahdollista (LA-SU) saada Tarot-tulkinta Mirva Vilokkiselta.

MEEDIOTILAISUUDET

Seminaarin Meediotilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!

Tilaisuudet Oriveden kampuksen Klementtisalissa, (oviraha 15€, ei etukäteisilmoittautumista).

Ajankohdat:

to 8.9. klo 19.15-20.45 Meediotilaisuus, Anu Väisänen ja Alan Craig
pe 9.9. klo 19.15-20.45 Meediotilaisuus, David Schiesser
la 10.9. klo 10.15-11.15 Meediotilaisuus, Tuula Jukola-Nuorteva ja Tiina Lindfors
la 10.9. klo 20.30-21.30 Meediotilaisuus, Stella ja Steven Upton
su 11.9. klo 13.15-14.45  Päätös - Meediotilaisuus

LUENNOT

Seminaarin luennot ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!
Tilaisuudet Oriveden kampuksen Klementtisalissa, (oviraha 10€, ei etukäteisilmoittautumista).

Ajankohdat:

to 8.9. klo 18.00-19.00 Luento, Stella Upton - Transsin tasot
pe 9.9. klo 10.15-11.15 Luento, Steven Upton - Transsiparantaminen
la 10.9. klo 19.15-20.15 Luento David Schiesser - Henkiparannus

MUKAAN OTETTAVAA

Ota mukaan:

- muistiinpanovälineet
- rennot, mukavat vaatteet
- vesipullo
- käteistä yksityisistuntoa, myyntikojua ja arpajaisia varten
- yöpymiseen varusteet
- halutessasi uimapuku ja saunavarusteet

Majoitus ja ateriapaketti

Seminaari järjestetään Oriveden Kampuksella, puistomaisessa kokonaisuudessa Oriveden keskustan tuntumassa.
Tapahtumaan voi osallistua myös ilman majoitusta.

HUOM. Rakennuksissa on paljon rappusia, joten paikka ei sovellu hyvin liikuntarajoitteisille.

Majoitus- ja ateriapaketit varataan suoraan Oriveden Kampukselta. 


MAJOITUKSET 

Yöpymiset to-su: 114,00 €/hlö (2 hgen huone), 135 € (1 hgen huone)

ATERIAPAKETIT

Paketti 1 : 139,00 € (sis. aamupala, lounas ja päivällinen), to-su
Paketti 2 : 112,00 € (sis. lounas ja päivällinen), to-su
Yksittäin ostetut ateriat:
- kahvi/tee + suolainen 6,00€
- kahvi/tee + täytekakku 6,00 €
- 3 x iltapäiväkahvi + pulla 15,90 €
- 3 x keittolounas 33,00 €
- 3 x päivällinen 46,50 €
- 3 x aamiainen 31,35€

Lounas- ja päivällinen tulee olla sama kuin muillakin kurssilaisilla.

VARAUS JA MAKSU

Majoitus- tai aterapaketit varataan suoraan Oriveden Kampukselta. Tee varaukset täällä!

(Eräpäivän jälkeen ennen 29.8.2022 tehdystä peruutuksesta peritään 50 % ruokailukustannuksista. 29.8.2022 jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään ruokailukustannukset kokonaan ja 50 % majoituskustannuksista. Lääkärintodistusta vastaan maksu palautetaan, mutta palautuksesta vähennetään toimistokulut)

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä seminaarista sekä mahdollisista ruokarajoituksista ja huonetoverista.

YHTEYSTIEDOT

ORIVEDEN KAMPUS
www.orivedenkampus.fi
Koulutie 5, 35300 Orivesi
Puhelin / myynti +358 45 2580 848

Hintatiedot

SEMINAARIMAKSU
Koko seminaarin hinta on 395 € / La-Su : 200 € / La: 100 €

Ilmoittautumisen varausmaksu 100 € maksetaan 1.7.2022 mennessä, kun ulkomaisten ohjaajien osallistuminen varmistuu. (Huom. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella)

Koronatilanteen vuoksi loput seminaarimaksusta maksetaan vasta 2 vko ennen seminaaria. Laitamme maksamisesta vielä erillisen tiedotteen.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.


MAKSUTIEDOT
 Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89 , Saaja: Kaija Sundberg, Viite: 3900