Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet seminaarin ajan.

HUOM! Tiina Lindforsin työpaja ainoastaan pe-la.

DAVID SCHIESSER

Healing

David Schiesser on kotoisin Sveitsistä, mutta asuu nyt Isossa-Britanniassa. David on meedio, parantaja ja puhuja. Hän on opistelut mediaalisuutta, sen opettamista sekä parantamista Spiritualists National Unionissa sekä Arthur Findlay Collegessa.

Tulkki on mukana koko työpajan ajan.

David palvelee nyt kirkkoja ja itsenäisiä paikkoja maailman ympäri. Hän on opettanut mediaalisuutta monipuolisesti (mediaalisuus, yksityisiä istuntoja, healing ja transsin eri näkökohtia) Isossa-Britanniassa, Sveitsissä, Itävallassa ja Amerikassa sekä Zwanenhofista Alankomaissa. Lisäksi hän toimii harjoittelijatutorina Arthur Findlay Collegessa.

Käy tutustumassa Davidin tapaan opettaa täältä (englanniksi). Ryhmässä on mukana tulkki.

MIA OTTOSSON

Henkitaide, Spirit Art

Mia Ottosson on ruotsalainen meedio, joka on työskennellyt meediona ja henkitaitelijana jo lähes 20 vuotta. Hänen on kouluttautunut Arthur Findley Collegessa.

Mia on ainoa pohjoismainen meedio, joka on täysin hyväksytty opettaja AFC:ssa ja yksi harvoista ruotsalaisista lavameedioista. Mia on toiminut kurssien järjestäjänä ja ohjaajana AFC:ssa ja haluaa tuoda tietoa, hyvää koulutusta ja ymmärrystä spiritualismista sekä kaikista meediotyöskentelyyn liittyvistä näkökohdista ihmisille ympäri maailmaa.

Mian intohimona on opettaa, ja hän rakastaa jakaa vuosien aikana hankkimaansa tietoa oppilaidensa kanssa. Mia haluaa auttaa ihmisiä näkemään kauneuden itsessään ja rakentamaan luottamusta omaan lahjaansa. Hän pitää tärkeänä löytää jokaiselle oikeat työkalut ja auttaa heitä pitämään hauskaa kehittyessään. Hengen kanssa työskentelyn pitäisi olla iloa! Tulkki on mukana kurssilla koko ajan.

STELLA UPTON

Viestinvälitys, edistyneet

Keskitymme ryhmässä mediaalisuuden syventämiseen ja parantamaan viestiyhteyttä henkeen. Tulemme hyödyntämään kaikkia aisteja tunnistaessamme henkimaailman tulijoita.Yksi viestintuonnin tarkoituksista on kertoa tulijan elämäntarinaa ja osoittaa, että he elävät yhä fyysisen kuoleman jälkeen. Tutkimme, miten voimme tuoda viestiä yksityisistunnoissa ja "lavalla".

Tulkki on mukana koko kurssin ajan.

Stella Upton on suosittu englantilainen meedio ja opettaja jo 30 vuoden kokemuksella. Hän on opettanut Arthur Findlay Collagessa vuodesta 1999 ja lisäksi hän työskentelee myös muualla Isossa-Britanniassa sekä ulkomailla. Stella opettaa laajalla skaalalla, mm. viestintuontia, tietoisuutta, henkitaidetta, meditaatiota sekä paranormaaleita ilmiöitä. Uusimpana aluevaltauksena hänellä on auragraaffimaalaus.

STEVEN UPTON

Trance healing

Steven Uptonin ryhmässä saat haltuusi parantamisen perusteet muuttuneessa tietoisuuden tilassa. Samalla sinulle vahvistuu käsitys, miten parantaminen toimii. Kehitämme käytännön harjoitusten kautta jokaisen omaa parantavaa mediaalisuutta. Tulkki on mukana koko päivän ajan.

Steven Uptonin mediaalinen tie on alkanut jo vuonna 1971 ja vuodesta 1980 alkaen hän hon erikoistunut mediaaliseen parantamiseen. Samaan aikaan hän kehitti myös transsikontrollia ja v. 1993 transsi ja parantaminen yhdistyivät eräässä tapahtumassa. Tämä aloitti pitkän kehitysmatkan, joka on johtanut hänet nykypäivän transsiparantamisen ja transsipuheen asiantuntijaksi. Steven on kehittänyt myös fysikaalista mediaalisuuttaan, joka voi näkyä transsiparantamisessa suorina fyysisinä vaikutuksina potilaissa.

Kaikki mitä Steven opettaa perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen eikä siihen, mitä olen ehkä lukenut tai kuullut muiden opettavan.

ALAN CRAIG

Transsi ja muuntuneet tietoisuuden tilat

Tule kokemaan ja kokeilemaan, kuinka voit saavuttaa muuntuneen tietoisuuden tilan! Tässä ainutlaatuisessa energiassa opit päästämään irti oman egosi aiheuttamista esteistä ja muuttumaan vastaanottavaiseksi henkimaailman energialle.

Sinulle ei tarvitse olla etukäteiskokemusta asioista, vaan Alan Craig ohjaa sinua avautumiseen ja yhteyteen itsesi sekä henkimaailman kanssa.

Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman käyttämistä ja antautumista energialle. Alan kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Hän ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan.

Kokeilemme eri syvyisiä tietoisuuden tiloja sekä miltä niissä tuntuu puhua, kirjoittaa, tuoda viestiä tai tehdä hoitoja. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokeilemiseen.

Alan Craig on kotoisin Skotlannista. Hän on on opiskellut Arthur Findlay Collegessa ja saanut kosketuksen henkimaailmaan jo lapsena, sillä hänen isovanhemmillaan oli spiritualistinen kirkko Glasgowssa. Nykyään Alan asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantajana. Hänen puhekielensä on englanti, mutta workshopissa on mukana tulkki koko ajan, joten ryhmässä pärjää hyvin suomenkielellä.

Lue lisää Alan Craigistä.

Alan Maailman kuvia -sarjassa

ANNA-MAIJA USMA

Aistien avaaminen "herkkareista" henkimaailmaan

Selväaistien kehittämisen lähtökohta on yksinkertaisesti fyysisten aistien herkistäminen/"antennien" venyttäminen vastaanottamaan myös olemassaolon näkymättömien tasojen värähtelyjä.Meillä on silmät. Me näemme mutta kiinnitämmekö huomiota siihen mitä näemme? Me kuulemme mutta kuuntelemmeko mitä kuulemme? Rekisteröimmekö kaiken mitä maistamme, haistamme tai mitä tuntoaistimme havainnoi?Tietoisesta normaaliaistimisesta on vain pieni askel intuitiivisiin havaintoihin. Keskitytään aistimaan energioita. "Imuroidaan" tietoja energiakentistä. Ollaan sisäisen aistimisen/ selvä-aistien alueella henkimaailman viestiyhteyden kynnyksellä tai jo viestiyhteydessä jos niin haluamme.Mihin sitten selvä-aistejamme käytämme on jokaisen oma valinta: avuksi arkielämässä vai meediona? Meitä tarvitaan hyvin erilaisiin tehtäviin tässä elämässä omana itsenämme ja herkistyneet aistimme ohjaavat meitä.Ihmisten kohtaaminen ja kanssakäyminen missä tahansa elämäntilanteissa saa uusia ulottuvuuksia henkisen herkkyyden myötä - empaattinen ystävä ja kuuntelija on kullan arvoinen auttaja mika voikin olla paras mahdollinen tapa käyttää herkkiä aisteja arkielämässä.Reitti "herkkareista" henkimaailmaan kulkee erilaisten harjoitusten kautta ja on erinomainen tapa sekä avata että vahvistaa kanavia. Tule mukaan venyttämään antenneja.

ANU VÄISÄNEN

Mediaaliset perusteet

Tässä on työpaja sinulle, joka haluat saada selvyyttä mediaalisista perusasioista ja omista lahjoistasi.

Työpajassa saat oppia perusasiat selväaisteista ja siitä, kuinka voit käyttää niitä energian lukemisessa ja henkimaailman kanssa työskentelyssä. Saat ymmärryksen siitä, miten psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan.

Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina. Käytämme aurakentän lukemista ja yhteyksiä henkimaailmaan. Käytämme muun muassa mielikuvia sekä kortteja apuna. Autan ja opastan osallistujia myös henkilökohtaisesti.

En tee sinusta meediota, mutta autan alkuun itsesi kehittämisessä. Työpaja sopii tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille. Tässä workshopissa saat ymmärrystä mediaalisuudesta. Saat itsellesi harjoittelua sekä rungon, jota käyttämällä voit kehittää itseäsi jatkossa.

Anu Väisänen on toiminut meediona yli 15 vuotta ja saanut oppia Englannista Arthur Findlay Collegesta sekä suomalaisilta opettajilta.

Lue lisää Anu Väisäsestä.

TUULA JUKOLA-NUORTEVA

Viestinvälitys (keskitaso)

Todistusvoimainen mediaalinen viestinvälitys: Sinulla on jo kokemusta mediaalisesta viestinvälityksestä, mutta itsesi edistyneeksi kutsuminen tuntuu vielä kaukaiselta... Tervetuloa mukaan keskitasolle!

Todistusvoimaisessa viestinvälityksessä nimensä mukaisesti vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen, mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa. Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

ANTTI AALTO

Rummunteko ja shamanismi

Antti Aallon workshopissa valmistat itsellesi uuden ajan shamaanirummun ja pääset uutta synnyttävälle matkalle sisäisen shamaanisi äärelle.Koen shamaanin yhteisöä palvelevaksi, elämää rakastavaksi tietoisuuden tutkimusmatkaajaksi, jonka kautta rakkaus toimii ja rakentaa meitä sisäisesti ja ulkoisesti ehjiksi. Välineenä shamaanilla usein on rumpu. Rummun ääni auttaa liikuttamaan energiaa, ja avaa tietoisuutta mm. muuttamalla aivojen värähtelyä mielen esteitä sivuuttavaksi. Lisäksi kukin rumpu soi omia valon taajuuksiaan luonteensa mukaisesti. Rumpu syntyy hienoksi kumppaniksi kantajalleen.Tietoisuudessa sukeltava shamaani vapauttaa sen, mikä kulloinkin vapautettavissa on, ja ammentaa voimansa syvenevästä ykseyden kokemuksestaan, jota hänen sydämensä on ohjannut hänet tutkimaan.Kurssin kulku:
- torstaina alkurummutus, jaetaan toiveita workshopin, syntyvän rummun ja shamaanin matkamme suhteen.
- perjantaina rummunvalmistusta koko päivä
- lauantaina valmistamme kapulat ja syvennymme sisäisen shamaanimme äärelle. Illalla 20:30-21:30 pidämme ulkona lammen äärellä iltaseremonian.
- sunnuntaina päättelemme kurssin, jaamme kokemuksiamme, ja toiveiden mukaan mm. tanssimme rumpujemme kanssa.Valmistamme rummut poronnahasta koivuvaneriselle kehille. Kapulat syntyvät huovuttamalla. Halutessasi sinun on mahdollista värjätä rumpusi.Koska syntynyt rumpu tarvitsee aikaa ja rauhaa kuivuakseen ja asettuakseen, käytämme kurssilla seremoniallisina soittimina etukäteen valmistettuja rumpuja.Kurssin materiaalimaksu on 120€/henkilö sis. alv. 24%, ja se maksetaan kurssille paikkaa varatessa (materiaalimaksua ei palauteta). Antti Aalto on 40-vuotias shamaanin itsestään löytänyt rummunrakentaja ja äänihoitaja, jolla on vahva yhteys Suomen luontoon. Workshopin toisena vetäjänä Antin puoliso Minea Aittokoski.

TIINA LINDFORS

Herätä herkkyytesi: psyykkisiä ja/tai mediaalisia harjoituksi

Ryhmä sopii kaikentasoisille!

Työpajassa pääset herättelemään herkkyyttäsi uudelle tasolle oli lähtötasosi sitten mitä tahansa. Harjoituksiin on jokainen lämpimästi tervetullut ja se sopii sekä aloittelijalle että kokeneelle konkarillekin. Harjoitukset mukautuvat ryhmäläisten kokemuksen ja osaamistason mukaiseksi. Harjoittelemme psyykkisiä ja/tai mediaalisia harjoituksia lämpimän ja ohjaavan henkimaailman ohjauksella. Saat uusia näkökulmia ja pääset testaamaan erilaisia tekniikoita. Keskitymme myös oman voiman vahvistamiseen ja kasvattamiseen. Näin harjoituksista on apua myös arjessasi. Tiina Lindfors on meedio, joka haluaa pitää jalat tukevasti maassa. Kurssin vetämisessä hänelle on tärkeää se, että saamme osallistuvan ja kehittävän ilmapiirin. Yhdessä opimme enemmän. Tiina on suorittanut useita kursseja mm. Suomen Spiritualistisen seuran mediaalisen peruskurssin ja jatkokurssin, sekä lukuisia kursseja ulkomailla. Hänen henkinen polkunsa on alkanut jo lapsuudessa. Meediona hän on toiminut lähes kymmenen vuotta. Viimeiset 1,5 vuotta hän on opiskellut ulkomaisten meedioiden tiiviissä opissa yksityisoppilaana.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.