Sinulle - Yksityisistunnot

Oletko kokenut sinua järkyttävän elämäntapahtuman? Etsitkö vastauksia elämän kysymyksiin? Tuntuuko sinusta, että haluat saada yhteyden jo edesmenneeseen läheiseesi?
Yksityisistunto on hetki sinulle meedion kanssa turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Istunto auttaa sinua saamaan selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan. 

Englanninkielisissä istunnoissa on tulkkaus suomeksi. 

Ajanvaraukset: Kaija p. 040 502 1502 / Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com 


MIA OTTOSSON - YKSITYISISTUNNOT
Aika: 27.1.2023

Paikka: Valonsilta, Tampere

Hinta: 70 € (käteinen)

Varaa oma aikasi:
Kaija p. 040 502 1502 /
Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com 

Ruotsalainen Mia Ottosson on työskennellyt ammattimeediona yli 25 vuotta ja on Pohjoismaiden ainoa arvostetussa Arthur Findlay Collegessa työskentelevä meedio ja kurssijärjestäjä. Hän työskentelee myös henkitaiteen parissa ja tekee sielukuvia ja muotokuvia "toiselta puolelta". ROBIN HODSON - YKSITYISISTUNNOT
Aika: 21.4.2022

Hinta: 75€ (sis. tulkki), käteinen

Varaa oma aikasi:
Kaija p. 040 502 1502 /
Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com  


Robin Hodson on englantilainen meedio, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on työskennellyt spiritualistisissa kirkoissa ja keskuksissa niin kotimaassaan Englannissa kuin myös ulkomailla Amerikassa, Kanadassa, Suomessa, Islannissa, Saksassa, Sveitsissä ja Ruotsissa.

Robin on kansainvälisen spiritualistisen liiton (ISF - The International Spiritual Federation) varapuheenjohtaja sekä Seafordspiritin, itsenäisen spiritualistisen keskuksen, puheenjohtaja. Kirkoissa ja julkisilla lavoilla tapahtuvan meediotyöskentelyn lisäksi, Robin on kokenut ohjaaja usealla mediumismin saralla. Hänen erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat transsi ja fysikaalinen mediumismi. Hän on pitänyt fysikaalisia piirejä viimeiset 25 vuotta.