Kristallivuodehoito

Mitä on kristallivalohoito?

Se on hoito, jossa seitsemän värillistä kristallivalosädettä suuntautuu kehon seitsemään energiakeskukseen eli chakraan erittäin puhtaan kvartsikristallin läpi. Kristallivalosäteet vaikuttavat energiakeskuksiin tasapainottaen, puhdistaen ja parantaen kehoamme niiden kautta. Hoidon aikana lepäät silmät suljettuina hoitovuoteella rentouttavan pehmeän musiikin soidessa taustalla.

Mistä kristallihoito tulee Suomeen?

Kristallivuoteen kristalli ovat Brasilian Goiásin maakunnan kaivoksilta ja ne ovat tunnettuja ympäri maailman niiden parantavista ominaisuuksista. Kristallihoito on kehitetty Brasilian Abadiânissa Casa de Dom Inäciossa, joka on henkinen parannuskeskus, eräänlainen "henkinen sairaala" maan päällä.

Abadiâniassa on vuoteita käytössä kahdeksan, maailmalla niita on jo joitakin kymmeniä. Adadiâniassa fyysistä ja henkistä hyvinvointia etsimässä käyneet ovat saaneet usein kehoituksen "mennä kylpyyn" eli kristallivalohoitoon.

Energiakeskukset eli chakrat:

Kaikki kehossa oleva, siihen saapuva ja siitä poispäin lähtevä energia kulkee chakrojen kautta. Chakroilla tarkoitetaan energiapyörteitä, jotka sijaitsevat tietyissä kehon kohdissa.

Ihmisellä on 7 päächakraa, jotka ovat sijoittuneet pystysuoralle akselille keskikehoon ja sen etu- ja takapuolelle, sekä lisäksi noin 40 merkittävää sivuchakraa.

Chakrat auttavat suuntaamaan energiaa kehon, mielen, tunnetason ja henkisen tason toimintoihin. Ne kontrolloivat sisäelimiä ja niiden toimintoja fyysisessä kehossa ja energiakehoissa

Mitä avautuneempia ja puhtaampia chakrat ovat, sitä terveempiä olemme fyysisesti ja henkisesti. Esim:  Mitä avautuneempi on juuri/peruschakra, sitä paremmin ihminen kykenee tuomaan ideansa ja ajatuksensa käytännön toteutukseen.

Kristallihoito puhdistaa, tasapainottaa ja tervehdyttää chakroja ja energiakehoja sekä nostaa värähtelytasoamme ja avaa tietoisuuttamme. Hoitoon on hyvä vaihtaa mahdollisimman vaaleat vaatteet.

Kristallihoito vaikuttaa chakrojemme= energiakeskustemme kautta

Kruunuchakraa aktivoiva violetti valo rauhoittaa ja kehittää herkkyyttä. Se hoitaa mielen ja hermoston sairauksia, helpottaa reumatismia, puhdistaa verta.

Otsachakraa aktivoiva indigovalo on virkistävä ja auttaa silmien, nenän, korvien, keuhkojen (esim. astman) ja ihon sairauksissa ja suonikohjujen hoidossa. Lievittää jännitteisyyttä ja stressiä.

Kurkkuchakraa aktivoiva turkoosi valo tuottaa supistavia ja rauhallisia värähteitä, jotka hoitavat kurkku-, kuume- ja tulehdussairauksissa ja kuukautiskipuja. Hoitaa myös ahdistusta ja rauhattomuutta.

Sydänchakraa aktivoiva vihreä valo virkistää, tuo lempeyttä ja lisää optimismia. Hoitaa sydän ja keuhkosairauksia, syöpää, haavoja ja päänsärkyä sekä unettomuutta.

Solar Pleksusta aktivoiva keltainen valo aktivoi hermosoluja, lihasenergiaa ja sappinestettä sekä auttaa ruoansulatukseen, masennukseen, nivelrikkoon, ihoon, maksaan ja diabetekseen.

Sakraalichakraa aktivoiva oranssi valo on virkistävä ja lämmin ja se lisää elinvoimaa. Hoitaa pernaa ja munuaisia, keuhkoja, virtsakiviä ja munasarjan sairauksia.

Juurichakraa (peruschakra) aktivoiva punainen valo aktivoi hermoja ja verenkiertoa, hoitaa paksu- ja peräsuolta, sukuelimiä, anemiaa, halvausta ja lihaksistoa.