Reiki

Reiki on yli 10 000 vuotta vanha energiahoidon muoto, jonka arvellaan tulleen Tiibetistä tai sumerien kulttuureista. Suomeen reiki on tullut 1980-luvulla, jonka jälkeen se on nopeasti levinnyt helppona itsehoidon ja toisten hoitamisen menetelmänä.

Reikihoito perustuu energian värähtelyyn ihmisen kehossa ja ympäristössä eli kaikkialliseen maailmankaikkeuden Ki-energiaan.

Hoito tapahtuu asiakkaan maatessa rentoutuneena hoitopöydällä, ja hoitajan välittäessä käsiensä kautta kosmista maailmankaikkeuden energiaa hoidettavalle. Reiki täyttää tyhjentyneet energiavarastot ja auttaa henkilöä kokonaisvaltaisesti sekä kehon että mielen alueella.

Hoito kestää noin tunnista puoleentoista tuntiin, jonka aikana hoitaja käy läpi asiakkaan koko kehon chakrapisteet, tai hoitaa paikallista kipua.

Hoito on hyvin rentouttava ja miellyttävä; asiakas saattaa jopa nukahtaa hoidon aikana. Reiki nopeuttaa kehon omaa paranemisprosessia, rentouttaa, vahvistaa vastustuskykyä, puhdistaa elimistöä, hoitaa tunneongelmia, auttaa jokapäiväisissä ongelmissa, kuten päänsärky, lihassäryt, palovammat jne. Onnistuneita hoitotuloksia on saavutettu mm. nykypäivän kiireisen ihmisen ongelmissa; epämääräisessä pahan olon tunteessa, stressissä ja unettomuudessa.

Reikiä voidaan käyttää myös hoitomuodon lisäksi tukemaan lääke-, lääkärin- tai leikkauksen jälkeistä hoitoa. Reikillä voidaan hoitaa paitsi ihmisiä, myös eläimiä, kasveja, ruokia ja juomia. Reiki on osa yleistä terveydenhoitoa mm. Englannissa, Hollannissa ja USA:ssa, jossa sitä käytetään koululääketieteen rinnalla mm. sairaaloissa. Suomessa reikiä on käytetty kokeiluluontoisesti mm. Heinolan terveyskeskuksessa hyvin tuloksin.

Etänä tapahtuva hoito

Joskus saattaa tulla vastaan tilanteita, jolloin ei ole voimavaroja lähteä hoidattamaan itseään kodin ulkopuolelle, vaikka tällöin tarve olisi sitä suurempi. Tällöin etänä tapahtuva kaukohoito on oiva ratkaisu. Hoitomuoto on yhtä tehokas kuin paikan päälläkin ja auttaa voimaannuttamaan kehoa. Voit olla kotonasi turvallisesti juuri siinä paikassa ja siten kuin itse haluat.

Hoito tapahtuu puhelimitse ja kestää n. 30 min.

Reiki-kurssit

Reikin voi oppia kuka tahansa viikonloppukurssin aikana, jolloin koulutettu reikiopettaja aktivoi eli virittää oppilaan korkeammalle energiatasolle. Peruskurssilla (Reiki 1.) opitaan omahoito ja toisen henkilön lähihoito.

Jatkokursseilla (Reiki 2.) opitaan kaukohoito, sekä miten reikiä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen.

Reikin opiskelu tukee myös sinun henkistä kehitystä ja kasvua ihmisenä.

Luontaishoitola Valonsillasta voit varata itsellesi reikihoidon tai mikäli haluat itse oppia hoitamaan, voit osallistua reikikursseillemme. Ota yhteyttä tiedustellaksesi lisää!