Hypnoosi ja sisäinen oppaasi

Aika: torstai 25.5.2023 klo 18-20
Paikka: Valonsilta, Tampere

Ryhmähypnoositilaisuus - Rentoutus ja yhteyden luominen omaan sisäiseen, viisaaseen oppaaseen

Tilaisuus alkaa luennolla, jossa on lyhyt johdatus hypnoosiin ja sen mahdollisuuksiin, minkä jälkeen on hypnoosirentoutus ja ohjaus yhteyden luomiseen oman viisaan, sisäisen oppaan kanssa.

Hypnoosi on muuntuneen tietoisuuden tila, jossa ollaan tilanteesta riippuen eri asteisessa transsitilassa. Se on samankaltainen tila, jossa olemme esim. juuri ennen nukahtamistamme tai juuri herättyämme. Tässä tilassa olemme avoimempia myös kuuntelemaan ja kuulemaan sisäistä ohjaustamme.

Luennon vetää hypnoterapeutti, sosiaalipsykologi, diplomiluontaisterapeutti ja hyvinvointikouluttaja Raija Pullinen, jolla on holistisen hyvinvoinnin puolelta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sekä hoidoista että koulutuksista mm. Frantsilassa. Hän tekee mm. vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, akupainantaa, fytoterapiaa, rentoutusterapiaa ja hypnoosia sisältäen esim. stressin ja painonhallinnan ja aiempien elämien regressiot. Henkinen kasvu ja mielenhallinnan keinot ovat olleet hänen elämänpolullaan mukana yli kolme vuosikymmentä.

Tilaisuus sopii kaikille asiasta kiinnostuneille. Rajoituksena ovat kuitenkin psykoosialttius tai skitsofrenia. Myöskään päihtyneenä tai voimakkaan lääkityksen alaisena ei voi osallistua luennolle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan syventämään yhteyttä omaan viisaaseen, sisäiseen itseesi ja antautumaan oppaasi ohjaukselle!

Oviraha käteisellä 15 €.

Ilmoittautuminen: p. 040 502 1502