Henkisen kasvun
Kesäseminaari 2023 Taivaanvalkeissa

TULE KOKEMAAN LAPIN KESÄ LEVILLE TAIVAANVALKEISIIN!

Aika: 12.6 - 17.6.2023


Seminaarissa voit kehittää mediaalisia kykyjäsi useiden kokeneiden ja
arvostettujen ohjaajien johdolla viikon ajan.

OHJAAJAT (alustavasti):

Robin Hodson - Transsi
Libby Clark - Healing (englanniksi, ei tulkkia)
Anu Väisänen - Positiivinen interferenssi I  Luonnollinen yhteys henkimaailmaan
Tuula Jukola-Nuorteva - Viestinvälitys, edistyneet
Alan Craig - Tutkimusmatka muuntuneisiin tietoisuuden tiloihin
Annie ja Vesa - Shamanismi, löydä yhteys oppaisiisi ja omiin voimavaroihisi Lapin luonnon maagisissa energioissa  I  Shamanistinen parannuskurssi uuden kuun energioissa

Tapio Voutilainen - Parantajakoulutus, tunnista kehon sisäiset liikkeet ja rytmit

Kaija Sundberg - Sielunkartta - johdatusta omalle polulle  I  Seitsemän chakran salaisuudet

I  Hyväksy itsesi - löydä lukkosi 


Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet. 

HUOM! Työpajat ovat eri mittaisia.
Voit siis ilmoittautua mukaan esim. Robin Hodsonin työpajaan 12.-14.6.2022
ja Anu Väisäsen työpajaan 15.-17.6.2022.

Katso alta työryhmien sisällöt ja ajankohdat!

Robin Hodson 

12.6-14.6.2023 TRANSSIN ALKEET   
15.6.-17.6.2023 TRANSSIN JATKORYHMÄ

Robin Hodson on englantilainen meedio, jolla on takanaan yli 30 vuoden kokemus työskentelystä ja palvelusta Spirituaalisissa kirkoissa ja keskuksissa niin Englannissa kuin muuallakin maailmassa (USA, Kanada ja Euroopassa useissa maissa). Robin on tällä hetkellä ISF:n, Seafordspirit keskuksen ja Itsenäisen Spiritualisti- keskuksen presidentti.

Robin on erittäin kokenut opettaja mediumismin eri tasoilla. Hänen suurin mielenkiintonsa on transsi ja fysikaalinen transsi ja on pitänyt fysikaalisia piirejä viimeiset 25 vuotta.

Libby Clark 

12.6-14.6.2023 HEALING 
15.6-17.6.2023 HEALING

HUOM! Työpaja toteutetaan englanniksi, ei tulkkia!

Tiedot päivittyvät! 

Lue Libbysta (englanniksi): 
LIBBY CLARK - SPIRITUALIST MEDIUM - HEALER - TEACHER - Private SittingAnu Väisänen 

12.6-14.6.2023 Positiivinen Interferenssi  
15.6-17.6.2023 Luonnollinen yhteys henkimaailmaan


POSITIIVINEN INTERFERENSSI (12.-14.6.2023):

Tule mukaan ymmärtämään omaa erityislaatuisuuttasi! Jokainen meistä on omien kokemustensa summa ja eletty elämä muovaa meitä.

Tule huomaamaan, että asiat, jotka ovat lähellä omaa kokemuspiiriäsi vahvistuvat! Tämä vahvistuminen tapahtuu sekä energiakentän lukemisessa että henkimaailman kanssa työskentelyssä. Workshopin aikana lisäät ymmärrystä itsestäsi, psyykkisestä lukemisesta ja henkimaailman kanssa työskentelystä.!

LUONNOLLINEN YHTEYS HENKIMAAILMAAN (15.-17.6.2023): 

Workshopin aikana olemme yhteydessä rakkaudelliseen henkimaailmaan. Kokeilemme yhteyttä omiin henkimaailman siirtyneisiin rakkaisiin ja tämän kautta siirrymme eteenpäin yhteyksissä. Käytämme harjoituksissa erilaisia tekniikoita, joilla saamme yhteyden syntymään ilman liiallista yrittämistä. Tällä tavoin yhteys on helppo ja saamme vahvan yhteyden!

Tule kokemaan, että henkimaailma odottaa yhteydenottoasi!

Anu Väisänen on toiminut linkkinä kahden maailman välissä yli 15 vuoden ajan. Hän pitää yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja kursseja ympäri Suomen.
Tutustu Anuun:

RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube

RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube

Alan Craig 

12.6-14.6.2023 Tutkimusmatka muuntuneisiin tietoisuuden tiloihin
15.6-17.6.2023  Tutkimusmatka muuntuneisiin tietoisuuden tiloihin

Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Alan Craig kertoo perusteita sekä ohjaa harjoituksia. Alan auttaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Muuntunut tietoisuuden tila voidaan saavuttaa harjoitteiden ja oikeanlaisen mielentilan kautta.

Henkimaailman auttajamme haluavat jakaa tietoa ja ymmärrystä henkisistä lainalaisuuksista ja lisätä tietoamme siitä, kuinka voimme auttaa itseämme, muita ihmisiä ja henkimaailmaa. Yhteys tähän tietovarastoon voidaan saavuttaa mielen hiljentämisellä ja oikeanlaisella tekniikalla. Vaikka opettelemme tekniikkaa, niin parhaat tulokset saavutetaan antautumisella energialle.  Päivien aikana kokeillaan vapaata virtausta energian kanssa puheen ja kirjoitukseen avulla. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen. 

Alan Craig on kotoisin Skotlannista ja on saanut oppinsa Skotlannissa ja Englannissa. Nykyään hän asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantaja. Hänen puhekielensä on englanti ja workshopissa on tulkki mukana koko ajan. 
Tutustu Alaniin: 

Maailmankuvia sarjassa: Alan Craig 

RTV Yölähetys 18.10.2020  

Maailmankuvia : Meedio Gathering / Alan Craig

Tapio Voutilainen

Parantajakoulutus - tunnista kehon sisäiset liikkeet ja rytmit
12.6-13.6.2023  I  14.6-15.6.2023   I  16.6-17.6.2023

Mikä on kehon kraniaalirytmi? Kehon kudoksilla on kraniaalirytmi, joka on fysiologinen rytmi, kuten sydämen ja hengityksen rytmi. Se voi häiriintyä stressin, rasituksen tai tapaturmien tuloksena. Kraniaalirytmien avulla voidaan auttaa kehoa korjaamaan siinä olevia mahdollisia virheasentoja.  

Kun opit tuntemaan oman kehosi, opit myös pitämään paremmin huolta sen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kursseilla tutkitaan kehonsisäisiä liikkeitä ja rytmejä. Opit tunnistamaan erilaiset jännitystilat kehossasi ja löydät keinoja niiden purkamiseen. Kun kehosi voi hyvin, niin mielesikin on levollinen ja ajatuksesi kirkas. Sopii kaikille hoitamisesta kiinnostuneille.


Tapio on saanut jo syntymälahjana parantajanlahjat - aivan kuten hänen mummollaankin oli. Hän kuitenkin sulki tämän puolen itsestään n. 8-vuotiaana, koska ei ymmärtänyt niitä ja pelästyi, kun henkimaailma lähestyi häntä.

Hoitokanavat avattiin uudestaan v. 1996, jolloin hän alkoi näkemään henkimaailman puolelle sekä aistimaan kehonsa kautta hoidettavan ongelmat. Tapiolla on myös verenseisauttamistaito.

Tapiolla on ollut jo 20 vuoden ajan oma Osteopatiaklinikka, jossa hän tekee osteopaattisia hoitoja kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Annie ja Vesa 

12.6-14.6.2023  Shamanismi, löydä yhteys oppaisiisi ja omiin voimavaroihisi Lapin luonnon maagisissa energioissa
15.6-17.6.2023 Shamanistinen parannuskurssi uuden kuun energioissa

SHAMANISMI - LÖYDÄ YHTEYS OPPAISIISI JA OMIIN VOIMAVAROIHISI LAPIN LUONNON MAAGISISSA ENERGIOISSA (12.6-14.6.2023)

KURSSI SOPII KAIKILLE.
VOIT HALUTESSASI OTTAA OMAN RUMMUN MUKAAN.

Meille, Annielle ja Vesalle, shamanismi tarkoittaa luontoyhteyttä, yhteyttä juuriimme ja luonnollista suhdetta itseemme ja sitä, että hyväksymme elämän kiertokulun - olemmehan osa luontoa jokainen.

Tällä kurssilla syvennämme yhteyttä luontoon, luonnonhenkiin, voimaeläimiimme ja oppaisiimme rumpumatkojen, meditaatioiden ja muiden tekniikoiden avulla ja tätä kautta heräämme ja kehitymme henkisesti tavoittelemaan parasta potentiaaliamme ihmisinä, vahvistamme kunnioittavaa asennoitumista itseemme ja kanssaihmisiimme. Shamanististen tekniikoiden ja rituaalien kautta voimme myös saada neuvoja ja ohjeita elämäntilanteeseemme ja vastauksia kysymyksiimme.

Kurssinvetäjinä haluamme sinun löytävän luonnollisen yhteyden itseesi, luontoon sekä meitä ympäröivään näkymättömään voimaan ja tätä kautta saamaan voimavaroja arjen haasteisiin.

SHAMANISTINEN PARANNUSKURSSI UUDEN KUUN ENERGIOISSA (15.6 - 17.6.2023)

KURSSI SOPII KAIKILLE.
VOIT HALUTESSASI OTTAA OMAN RUMMUN MUKAAN.

Shamanistinen parannus on voimallista ja ihmiskunta on harjoittanut sitä tuhansia vuosia. Shamanistisen parannuksen peruskäsityksen mukaan kaikkiin vaivoihimme ja sairauksiimme liittyy myös henkinen aspekti ja kaikki olemuspuolemme ovat yhteydessä toisiinsa; emotionaalinen, henkinen, mentaalinen ja fyysinen.

Tästä syystä jonkun osa-alueen epätasapaino vaikuttaa myös muihin. Shamanistisessa parannustyössä yhteydessä näkymättömien auttajien kanssa ja eri tekniikoiden avulla pyritään luomaan tasapainoa kokonaisuuteen ja sitä kautta purkamaan tukoksia. Huomattava on, että shamaani on yhteydessä parannusenergiaan ja toimii kanavana, mutta varsinaisen parannustyön tekevät näkymättömät auttajamme, jumalallinen voima, Suuri Henki.

Tällä kurssilla eri tekniikoin uuden kuun voimassa maagisen pohjoisen luonnon energioissa haluamme sinun saavan yhteyden/parantavan yhteyttä omiin näkymättömiin auttajiisi ja tätä kautta toimimaan välittäjänä parantavalle energialle itsellesi ja kanssaihmisillesi unohtamatta luontoa ja koko universumia - olemmehan kaikki osasia yhteisessä valoverkossa


ANNIE: Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm. transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta. 

Annie on toiminut usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana. Hän on järjestänyt yhdistykselle teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä. 

VESA: Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi.

Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannuksia, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja.

YHDESSÄ: Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin.

Kaija Sundberg 

12.6.2023 Sielun kartta - johdatusta omalle polulle 
13.6-14.6.2023 I 15.6-16.6.2023  Seitsemän chakran salaisuudet (2 pv) 
17.6.2023 Hyväksy itsesi - löydä lukkosi 


SIELUNKARTTA - JOHDATUSTA OMALLE POLULLE (12.6.2023)

Mitä olet tullut tekemään elämässäsi? Mihin sielusi haluaa ohjata sinua? Huomaatko arjessa sisimpäsi kutsun?

Kaikki tekeminen syntyy ajatuksissa. Tule kirkastamaan suuntaasi - visioimaan sitä, mitä haluat.

Matkamme alkaa hiljentymisellä, jossa mukana ovat voimaannuttavat öljyt. Luomme sielullesi mandalan, jonka tehoa vahvistetaan voimakivillä. Kokonaisuutta täydennetään kuvilla, jotka alitajuntasi valitsee. Saat myös vahvistavan voimalauseen enkeleiden kertomana.

Kaija kanavoi lopuksi jokaiselle sielun kartalle elämäsi merkitystä ja suuntaa


SEITSEMÄN CHAKRAN SALAISUUDET (13.6-14.6.2023  ja 15.6-16.6.2023)

Löydä itsesi chakrojen ja eteeristen öljyjen maailmassa - matka itsetuntemukseen ja rauhoittumiseen!

ymme workshopin aikana läpi kaikki ihmisen seitsemän päächakraa meditaation sekä erilaisten harjoitusten avulla yhdistäen tähän aromaattisten, eteeristen öljyjen voiman sekä värit ja musiikin. Jokaiselle chakralle on oma eteerinen öljynsä, joka auttaa syventymään kulloiseenkin chakraan yhä syvemmin.

Workshopin tavoitteena on rauhoittua ja tasapainottua yhdessä lisäten sekä yleistä että henkilökohtaista tietoisuutta eri chakrojen vaikutuksista ja energioista. Eri harjoitteiden lopuksi rauhoitumme yhdessä avaamaan ja pohtimaan, millaisia ajatuksia ja tuntemuksia kukin chakra meissä tuo esiin eri harjoitusten yhteydessä.

Kenelle? Sopii sekä kokeneemmille että ensi kertaa osallistuville. Sinun ei myöskään tarvitse tietää mitään chakroista. Avoin mieli, kiinnostus ja halu rauhoittua yhdessä riittää.


HYVÄKSY ITSESI - LÖYDÄ LUKKOSI (17.6.2023)

Tule mukaan tunteiden polulle ja eteeristen öljyjen maailmaan! Itsetuntemuksen ja rauhoittumisen matkalle. Päivä aloitetaan oman öljyn valinnalla. Öljyä opetellaan käyttämään meditaation yhteydessä. Lisäksi käsitellään meditaatioiden esiin nostamia tunnetiloja sekä mahdollisia vaikutuksia kehoon. Opit tunnistamaan eri tunnetiloja itsessäsi ja samalla opit rauhoittamaan itsesi. 

Hinta 100 € sis. öljyn


Kaija Sundberg on  omistaa Valonsillan, joka järjestää erilaisia kasvun ja hyvinvoinnin tapahtumia  sekä antaa erilaisia hoitoja Tampereella ja Virroilla. Lue lisää täältä.

Maailmankuvia: Meedio Gathering: rajat ylittävä yhteistyö - YouTube 

Tuula Jukola-Nuorteva

12.6-14.6.2023 Viestinvälitys, aloittelijat
15.6-17.6.2023 Viestinvälitys, edistyneet

Todistusvoimaisessa viestinvälityksessä nimensä mukaisesti vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen, mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa.

Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Majoitus ja ateriapaketti 

Seminaari järjestetään Levillä Taivaanvalkeissa, Upean Ounasjoen rantamaisemissa. Tapahtumaan voi osallistua myös ilman majoitusta.

Taivaanvalkeissa mahtuu majoittumaan n. 45 henkilöä. Lisätilaa löytyy Levin keskustan hotelli Hullu Porosta,

Majoitus- ja ateriapaketit seminaaripaikassa (su-la):

  • yhden hengen huone/hlö : 6 yötä: 672€ / 3 yötä: 336€ 
  • 2-3 hengen huone/hlö: 6 yötä 504€ / 3 yötä 252€ 

Hinnat sisältävät ateriapaketin (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit, kotiruokapäivällinen ja iltapala)

Ateriapaketti päiväkävijöille 46€ / päivä

VARAUS JA MAKSU

Majoitus- tai ateriapaketit varataan suoraan Taivaanvalkeista: sales@hulluporo.fi, p. +358 16 651 0500
Mainitse varausten yhteydessä mahdolliset ruokarajoitukset ja huonetoveritoiveet.

Lisätiedot ja aikataulu

Kesäseminaariin ilmoittautuminen alkaa Tonttulassa 12.6.2023  klo 13-14. 
Seminaari päättyy 17.6.2023 klo 14.00

Paikanpäällä maksut käteisellä / kortilla / MobilePaylla.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Seminaarissa voi nyt osallistua useampaan erilaiseen työpajaan (seminaarit ovat 1-3 päivän pituisia).   Katso tarkemmin työpajojen sisällöt ja ajankohdat "Ohjaajat ja työpajojen aiheet" -kohdasta. Ryhmät valitaan ilmoittautumisen yhteydessä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Tapahtumassa on useita meediotilaisuuksia, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena. Näihin tilaisuuksiin ovat myös ulkopuoliset tervetulleita!

KORONAEPIDEMIAN HUOMIOIMINEN TAPAHTUMASSA

Koronaturvallisuudesta huolehditaan vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

.

YKSITYISISTUNNOT

Yksityisistuntojen tiedot päivitetään myöhemmin.

- Robin Hodson
- Alan Craig
- Anu Väisänen
- Annie Valonsäde
- Tuula Jukola-Nuorteva
- Kaija Sundberg


Hoitoja:
- Libby Clark
- Alan Craig
- Annie Valonsäde
- Kaija Sundberg
- Vesa Järvensivu (transsiparannus)
- Tapio Voutilainen (biodynaaminen kraniosakraaliosteopatia -hoito)

MEEDIOTILAISUUDET

Meediotilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!

Tilaisuudet pidetään Tonttulan vintillä.

12.6.2023 klo 18.30-20.00:  Robin Hodson
14.6.2023 klo 19.45-21.15:  Anu Väisänen
15.6.2023 klo 18.00-19.30:  Alan Craig
16.6.2023 klo 19.45-21.15:  Libby Clark
17.6. klo 12.00-13.00:  Spiritualistinen palvelus

LUENNOT (aiheet päivittyvät)

13.6.2023 klo 18.00-19.30:  Anu Väisänen
14.6.2023 klo 18.00-19.30:  Libby Clark
16.6.2023 klo 18.00-19.30:  Robin Hodson

Seminaarimaksu


SEMINAARIMAKSU

Seminaarin hinta on: 
- koko seminaari (6 pv.):  300 €
- puolikas seminaari (3 pv):  200 €
- 2 päivän kurssi: 135 €
- päiväkävijät:  70 €

Ilmoittautumisen varausmaksu 100 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. (Huom. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella).


MAKSUTIEDOT

Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89
Saaja: Luontaishoitola Valonsilta
Viite: 4129
Loppumaksu 5.5.2023 mennessä.

Mahdollisuus yhteiskuljetuksiin, tiedustelut: Puh. +358 16 6510 500/sales@hulluporo.fi

TAPAHTUMAMAKSUT (KÄTEISELLÄ)

Meediotilaisuudet: 15 €
Luennot: 10 €
Viestinvälitys: 75 € (+ tarvittaessa tulkki mukana)
Hoidot: 60€ (+ tarvittaessa tulkki mukana)