Sinulle - Yksityisistunnot /hoidot

Oletko kokenut sinua järkyttävän elämäntapahtuman? Etsitkö vastauksia elämän kysymyksiin? Tuntuuko sinusta, että haluat saada yhteyden jo edesmenneeseen läheiseesi?
Yksityisistunto on hetki sinulle meedion kanssa turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Istunto auttaa sinua saamaan selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan.

Englanninkielisissä istunnoissa on tulkkaus suomeksi.

Ajanvaraukset: Kaija p. 040 502 1502 / Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com 

Yksityisistunnot / Henkisen kehityksen arviointi ja Transsiparannushoidot
to 14.11. ja pe 15.11.2024 

HELENA LINDBLOM JA  MARK SINCLAIR 

Helena  antaa yksityisistuntoja molempina päivinä. Voit valita haluatko viestejä henkimaailmasta vai arvion sinusta Helenan henkitiimin tuomana. 

"Tämä arviointi on sinulle, jolla on halu saada syvempi ymmärrys, yhteys ja suhde henkimaailmaan ja omaan henkiseen työhösi. Saat henkilökohtaista opastusta, jossa sinulla on mahdollisuus saada selkeämpi ymmärrys prosessista, jossa olet ja miten voit kehittää henkistä polkuasi. Keskityn sinuun ja henkiseen potentiaaliisi sallimalla henkitiimini antaa henkiset aspektit sinusta. Keskityn henkiseen polkuusi ja annan sinulle opastusta henkiseen kehitykseesi."

Markin transsiparannushoitoja varattavissa nyt myös molempina päivinä

Hinta: 70€ (30 min)

Varaa aikasi hoitoon ja yksityistuntoon: p. 040 502 1502 

HELENA LINDBLOM

Helena on Lindblom Academy - Inner Spirit Light in Sweden luoja. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus meedion ja parantajan työstä sekä yli 15 vuotta alan opettajana. Hänet on huomioitu myös kansainvälisesti; kiitos hänen laajan työnsä mediumismin ja parantamisen parissa luentojen, seminaarien ja työpajojen järjestäjänä ja opettajana. 

Helenalla on englantilaisen Arthur Findley Collegen arvostettu DSNU -diplomi - korkein pätevyys mediumismissa. Lisäksi hän on saavuttanut CSNU(t) diplomin mediumismista, joka kertoo mediumismin opettamisen pätevyydestä. 


MARK SINCLAIR

Mark on englantilainen meedio ja transsiparantaja, joka on työssään omistautunut henkimaailmalle yli viisi vuosikymmentä. Hänen maailmanlaajuinen matkansa henkimaailman palvelemiseksi ei ainoastaan kuvaa hänen kykyjään, vaan se kuvaa myös hänen syvällistä rakkautta, kunnioitusta ja ymmärrystä henkimaailmaa kohtaan.

Hän korostaa henkisten energioiden yhteensovittamisen tärkeyttä, uskoen yhteyden kasvattavan vahvemman ja läheisemmän yhteyden henkimaailman kanssa. Yhteyden joka toimii peruskivenä parantamisessa, mediumismissa ja henkilökohtaisessa kehityksessä. Hänen mielestään mediumistinen kehitys vaatii keskittymistä henkiseen puoleen sopusoinnun ja tasapainon saavuttamiseksi. Tämä tasapainon tila on avain henkisten ilmiöiden tuottamiseen, jossa fyysisten ja henkisten energioiden sulautuminen tapahtuu.


Anu ja Alan Craig 

Yksityisistunnot - varaa aikasiTXT 050 340 8719/Anu Craig


Anu Craig (ent. Väisänen) on toiminut yli 15 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaansa mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta.

Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Anu auttaa myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Hän on järjestänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan eripuolilla Suomea.

Anu on saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa.

Anun Facebook-sivut löytyvät täältä://www.facebook.com/meedioanu/

RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube

RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube


Alan Craig on kotoisin Skotlannista ja on saanut oppinsa Skotlannissa
ja Englannissa. Nykyään hän asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantaja. Hänen puhekielensä on englanti ja workshopissa on tulkki mukana koko ajan.

Tutustu Alaniin:
Maailmankuvia sarjassa: Alan Craig
RTV Yölähetys 18.10.2020
Maailmankuvia : Meedio Gathering / Alan Craig