Sinulle - Yksityisistunnot /hoidot

Oletko kokenut sinua järkyttävän elämäntapahtuman? Etsitkö vastauksia elämän kysymyksiin? Tuntuuko sinusta, että haluat saada yhteyden jo edesmenneeseen läheiseesi?
Yksityisistunto on hetki sinulle meedion kanssa turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Istunto auttaa sinua saamaan selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan.

Englanninkielisissä istunnoissa on tulkkaus suomeksi.

Ajanvaraukset: Kaija p. 040 502 1502 / Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com 

Mia Ottosson

17.11.2023 - YKSITYISISTUNNOT 

Mia Ottosson on ruotsalainen meedio, joka on työskennellyt meediona ja henkitaitelijana yli 25 vuotta. Hänen on kouluttautunut Arthur Findley Collegessa Englannissa.

Mia on ainoa pohjoismainen meedio, joka on täysin hyväksytty opettaja AFC:ssa ja yksi harvoista ruotsalaisista lavameedioista. Mia on toiminut kurssien järjestäjänä ja ohjaajana AFC:ssa ja haluaa tuoda tietoa, hyvää koulutusta ja ymmärrystä spiritualismista sekä kaikista meediotyöskentelyyn liittyvistä näkökohdista ihmisille ympäri maailmaa.

Mian intohimona on opettaa, ja hän rakastaa jakaa vuosien aikana hankkimaansa tietoa oppilaidensa kanssa. Mia haluaa auttaa ihmisiä näkemään kauneuden itsessään ja rakentamaan luottamusta omaan lahjaansa. Hän pitää tärkeänä löytää jokaiselle oikeat työkalut ja auttaa heitä pitämään hauskaa kehittyessään. Hengen kanssa työskentelyn pitäisi olla iloa! Tulkki on mukana kurssilla koko ajan.

Varaa aikasi: p. 040 502 1502 

Anu ja Alan Craig 

Yksityisistunnot

Ajanvaraukset: TXT 050 340 8719/Anu Craig


Anu Craig (ent. Väisänen) on toiminut yli 15 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaansa mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta.

Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Anu auttaa myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Hän on järjestänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan eripuolilla Suomea.

Anu on saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa.

Anun Facebook-sivut löytyvät täältä://www.facebook.com/meedioanu/

RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube

RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube


Alan Craig on kotoisin Skotlannista ja on saanut oppinsa Skotlannissa
ja Englannissa. Nykyään hän asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantaja. Hänen puhekielensä on englanti ja workshopissa on tulkki mukana koko ajan.

Tutustu Alaniin:
Maailmankuvia sarjassa: Alan Craig
RTV Yölähetys 18.10.2020
Maailmankuvia : Meedio Gathering / Alan Craig