Sinulle - Yksityisistunnot

Oletko kokenut sinua järkyttävän elämäntapahtuman? Etsitkö vastauksia elämän kysymyksiin? Tuntuuko sinusta, että haluat saada yhteyden jo edesmenneeseen läheiseesi?
Yksityisistunto on hetki sinulle meedion kanssa turvallisessa ja luottamuksellisessa ympäristössä. Istunto auttaa sinua saamaan selkoa tämänhetkisiin ongelmiisi tai uutta näkökulmaa tulevaan.

Englanninkielisissä istunnoissa on tulkkaus suomeksi.

Ajanvaraukset: Kaija p. 040 502 1502 / Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com 

Yksityisistunto -ilta

Aika: 17.2.2023 klo 18.00 - 21.00

Paikka: Valonsilta, Tampere tai Zoom/Whatsup jne. sovitaan ajanvarauksen yhteydessä

Millaisen istunnon haluaisit: transsiparannusta, henkiparannusta viestin kera, viestinvälitystä, korttitulkintaa, näiden sekoitusta tai jotain muuta? Kerro meille valintasi ja valitse istunnon antaja: Kaija Sundberg, Annie  Valonsäde tai Vesa Järvensivu

Hinta: 50 €

Varaa oma aikasi:

KAIJA: p. 040 502 1502 / Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com

ANNIEN JA VESAN AJAT:  p. 040 650 6506!

Robin Hodson - yksityisistunnot

Aika: 21.4.2022

Hinta: 75€ (sis. tulkki), käteinen

Varaa oma aikasi:
Kaija p. 040 502 1502 / 
Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com


Robin Hodson on englantilainen meedio, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta. Hän on työskennellyt spiritualistisissa kirkoissa ja keskuksissa niin kotimaassaan Englannissa kuin myös ulkomailla Amerikassa, Kanadassa, Suomessa, Islannissa, Saksassa, Sveitsissä ja Ruotsissa.

Robin on kansainvälisen spiritualistisen liiton (ISF - The International Spiritual Federation) varapuheenjohtaja sekä Seafordspiritin, itsenäisen spiritualistisen keskuksen, puheenjohtaja. Kirkoissa ja julkisilla lavoilla tapahtuvan meediotyöskentelyn lisäksi, Robin on kokenut ohjaaja usealla mediumismin saralla. Hänen erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat transsi ja fysikaalinen mediumismi. Hän on pitänyt fysikaalisia piirejä viimeiset 25 vuotta.

Anu Väisänen ja Alan Craig- yksityisistunnot

Ajanvaraukset: TXT 050 340 8719/Anu Väisänen


Anu Väisänen on toiminut yli 15 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaansa mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta.

Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Anu auttaa myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Hän on järjestänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan eripuolilla Suomea.

Anu on saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa.

Anun Facebook-sivut löytyvät täältä://www.facebook.com/meedioanu/

RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube

RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube