Luontais- ja energiahoitajakoulutus

RAIJA PULLINEN JA KAIJA SUNDBERG

Aika: Kesto: vuosi 2024, alkaa 3.2.2024, lähiopinnot sovitusti la-su klo 10-16
Paikka: Valonsilta, Tampere + etäopinnot

Koulutuksessa opiskelijat oppivat tiedostamaan sekä omia että hoidettavan energioita ja käyttämään tätä apuna hoidoissa. Energiahoitojen lisäksi opiskelijat oppivat tekemään pienimuotoisia rentouttavia kosketushoitoja  hyödyntäen vyöhyketerapian ja akupainannan sekä aromaterapian perusteita yhdistäen nämä energiahoitoon.

Koulutuksessa opiskellaan myös Intialaisen päähieronnan perushoito sekä rentoutusterapiaa ja mielenhallintaa.  Mikäli kursseilla on tilaa, voi halutessaan osallistua myös yksittäisille jaksoille. 

Hinta/osa:  190 € (paitsi laajennetun Human Design-tulkinnan osuus on 150 €, etänä)


OHJAAJAT

Kouluttajina toimivat pitkän kokemuksen hoitotyöstä ja energiatyöstä omaavat kouluttajat: 

KAIJA SUNDBERG: Luontaishoitola Valonsillan perustaja, luontaishoitaja, Reikimaster, energiahoitaja, kranio-sakraaliterapeutti ja kouluttaja yli kahdenkymmenen vuoden kokemuksella.

RAIJA PULLINEN: Diplomiluontais-, diplomivyöhyke- ja -fytoterapeutti, hypnoterapeutti, energiahoitaja, sosiaalipsykologi ja hyvinvointikouluttaja 25 vuoden kokemuksella. Raija on toiminut pitkään kouluttajana mm. Frantsilan hyvän olon keskuksessa.

MATHILDA HEDENLO: Ruotsalainen energiahoitaja ja energia- ja hyvinvointiohjaaja, jolla on vuosien kokemus. Mathilda vetää Itsetiedostamisen etäosion laajennetulla Human Design- tulkinnalla (sisältäen mm. Gene Keys-tulkintaa)


KOULUTUSOHJELMA:

OSA 1: 3.-4.2.2024, Valonsilta, Tampere

  • Tutustuminen ryhmäläisten kesken. 
  • Asiakkaan kohtaaminen hoitotyössä ja eettiset periaatteet. 
  • Energioiden tietoinen käyttö, suojaus ja intuition syventäminen.
  • Hengitysharjoituksia ja chakrameditaatio chakrojen puhdistuksella. 
  • Yhteys sisäiseen, viisaaseen oppaaseen hypnoosin avulla.

OSA 2. Etäopinnot sovittuina aikoina

Etäopintoina laajennettu Human design-tulkinta tietoisuuden ja itsetuntemuksen syventämiseksi, mikä on oleellisen tärkeää myös hoitotyössä. Yksilötulkinnat (englanniksi) sekä Skypen kautta että kirjallisina helmi-maaliskuun aikana.  Tulkinnassa tarvittaessa mukana tulkki. Ajanvaraukset sovitaan.


OSA 3: 6.-7.4.2024, Valonsilta, Tampere

  • Intialaisen päähieronnan perusteet ja muutamia rentouttavia akupisteitä. 
  • Chakroista syventävää tietoa 
  • Energioiden tiedostaminen hoidossa.

OSA 4:  25-26.5.2024, Valonsilta, Tampere

  • Vyöhyketerapian perusteita ja akupisteitä

Kesätauko lähiopinnoissa


OSA 5: Syksy 2024

Syyskauden kurssien päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin.
Opiskelijat tekevät tässä välissä etäopintoina hoitoja ja sisäistä työskentelyä.


MAKSUTIEDOT

HINTA/OSA: 190 €, Human design-tulkinta 150€

Lähiopetusten kurssimaksu sisältää opetuksen, materiaalit, kasviskeittolounaan, kahvit ja teet sekä alv:n. Kaikki tarjoilu on laktoositonta ja gluteenitonta. Ilmoitathan etukäteen mahdolliset muut ruokavaliorajoitteesi.

Kurssimaksut laskutetaan ennen kutakin kurssia. 

Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89
Saaja: Luontaishoitola Valonsilta
Viite: 3997


OHJAAJAT ESITTELYSSÄ

Kaija Sundberg

Luontaishoitola Valonsillan perustaja, luontaishoitaja, Reikimaster, energiahoitaja, kraniosakraaliterapeutti ja kouluttaja

Kaijalla on vuosikymmenten kokemus monipuolisesta hoitotyöstä ja ihmisten auttamisesta eri tavoin. Lue lisää Kaijan kokemuksesta ja koulutuksesta alalle

Maailmankuvia: Meedio Gathering: rajat ylittävä yhteistyö - YouTube 

Raija Pullinen

Diplomiluontais-, diplomivyöhyke- ja -fytoterapeutti, hypnoterapeutti, energiahoitaja, sosiaalipsykologi ja hyvinvointikouluttaja 

Raija on toiminut kanssakulkijana ja terapeuttina ihmisten kanssa yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänen työskentelynsä lähtökohtia ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, henkinen kasvu ja luovuus . Raija on koulutukseltaan sosiaalipsykologi YTM (Tampereen yliopisto) ja kliininen hypnoterapeutti (ICH). Lisäksi hän on kouluttautunut diplomivyöhyke-, diplomiluontais- ja diplomifytoterapeutiksi. 

Raija on toiminut kouluttajana mm. Frantsilan hyvän olon keskuksessa vuodesta 1999. Hän kouluttaa vyöhyketerapeutteja ja vetää lyhytkursseja mm. vyöhyketerapiasta, akupainannasta, fytoterapiasta,  Intialaisesta päähieronnasta, rentoutumisesta sekä mielen- ja stressinhallinnasta. 

Raija on tutustunut itsesuggestioon ja itsehypnoosiin sekä mielikuvatyöskentelyyn jo teini-iässä ja on myöhemmin opiskellut näitä alueita ammatilliseen käyttöön. Hän on opiskellut myös erilaisia energiahoitoja hoitonsä tueksi, mm. Mikao Usuin Reiki-menetelmän lähi- ja kaukohoidon (I ja II-tasot) sekä energiaparannusmenetelmiä. 

Raija on hoitanut asiakkaita erilaisilla täydentävillä hoidoilla jo 1990-luvun puolivälistä lähtien. 

Raijalla on vahvana osaaminen luovasta puolesta, sillä hänellä on kuvataiteilijan koulutus (AMK) ja sitä edeltävinä käsi- ja taideteollisuuspuolen ja viriketoiminnan ohjaajan koulutus. Tätä osaamista hän on hyödyntänyt työskennellessään mm. lasten ja nuorten sekä vanhusten parissa.

Mathilda Hedenlo

- HUMAN DESIGN-

Human design pohjautuu moniin vanhoihin viisauksiin. Se pohjaa mm. astrologiaan. chakroihin, I Chingiin ja kanavoituun tietoon. Kunkin henkilön syntymäaikaan ja -paikkaan pohjaava erityinen, yksilöllinen kartta avaa syväluotauksen omaan energiatyyppiin sekä kartan eri osa-alueiden keskuksiin ja kanaviin ja niiden ilmenemismuotoihin. Näiden avulla opit tunnistamaan oman energiatyyppisi mahdollisuudet ja haasteet ja saat syvempää ymmärtämystä omaan persoonallisuuteesi, tapoihisi, ihmissuhteisiisi sekä sielun tehtävääsi. Kartta kuvaa sisäisiä vahvuuksiasi ja lahjojasi, kuten myös haasteita, joita tarvitset kehityksessäsi. Human design antaa ymmärrystä tehdä oikeita valintoja, mikä mahdollistaa tulemisen todelliseksi omaksi itsekseen

Mathildan Human Design-tulkintaa syventää lisäksi Gene Keysin käyttö tulkinnassa. Gene Keys-menetelmä pohjaa mm. astrologiaan, I chingiin, DNA.han, arkkityyppeihin ja kanavoituun tietoon. Sen tarkoituksena on herättää kunkin tietoisuus oman elämänsä korkeimmista potentiaaleista.

Mathildan tulkintoihin kuuluu laaja englanninkielinen kirjallinen tulkinta sähköisesti ja haluttaessa lisäksi yksityinen sessio Skypen kautta (englanniksi, ei tulkkausmahdollisuutta).


VARAA PAIKKASI VUODEN MATKALLE :
 Puh. 040 502 1502