Harjoita herkkyyttäsi 11.2.2023


ANU VÄISÄNEN JA ALAN CRAIG

Aika: La 11.2.2023 klo 11.00 - 16.00
Paikka: Valonsilta, Tampere

Käymme Workshopin aikana läpi eri selväaisteja. Tule kokeilemaan, kuinka voit löytää oman tapasi toimia energiakentän lukemisessa sekä yhdistymisessä henkimaailmaan!

Workshopissa pidetään energia korkealla ilon ja riemun kautta.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta mediaalisista asioista.

Ohjaajina toimivat meediot Anu Väisänen ja Alan Craig. Alan puhuu englantia, mutta hänen osuutensa tulkataan.

Hinta: 90 €

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT: txt 050 340 8719


ANU VÄISÄNEN

Katso Anun tapahtumat: www.facebook.com/meedioanu/ tai ota yhteyttä tekstiviestillä: 050 340 8719

Anu on toiminut yli 10 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaansa mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta.

Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Anu auttaa myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Hän on järjestänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan eripuolilla Suomea.

Anu on saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa.

ALAN CRAIG

Alan Craig on skotlantilainen meedio, joka on asunut suurimman osan elämästään Glasgowssa. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Suomessa.

Alan on ollut spiritualismin kanssa tekemisissä koko elämänsä ajan. Hänen isovanhemmillaan oli spiritualisti-kirkko, jossa hän on myös nimensä saanut. Alan on ollut opiskelemassa elämään maallisissa ammateissa ja henkisyyttä hän on oppinut muita ihmisiä kohtaamalla. Alan on myös opiskellut Englannissa Arthur Findlay Collegessa ja ollut useita vuosia mukana kehityspiireissä.

Suomeen muutettuaan hän on toiminut yksinomaan henkimaailman palveluksessa ja pitänyt yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja koulutuksia.