Henkinen kevätkirmaus 2023

Aika: perjantai 24.3.2023 - sunnuntai 26.3.2023

HUOM: SEMINAARIPAIKKA MUUTTUI:  Valonsilta, Tampere Seminaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää henkisiä kykyjäsi useiden kokeneiden ja arvostettujen ohjaajien johdolla pitkän viikonlopun ajan!

Pe Hoitopäivä 24.3.2023 

Yksityisistunto- ja hoitopäivä:

  • Viestintuonti (75€, tulkki tarvittaessa mukana) : Anu Väisänen, Annie, Alan Craig
  • Hoitoja (65€, tulkki mukana tarvittaessa):  Alan Craig, Vesa Järvensivu, Annie, Tapio Voutilainen, Kaija Sundberg, Anne Virtanen


Ryhmät la-su 25.-26.3.2023, klo 10.00-16.00:

ANNIE VALONSÄDE JA VESA JÄRVENSIVU- Paranormaali -työpaja
ALAN CRAIG - Avaudu muuntuneille tietoisuuden tiloille (transsi)
ANU VÄISÄNEN: Luonnollinen yhteys henkimaailmaan


Olitpa sitten untuvikko tai jo kauan henkisyystaitoja opiskellut, pääset oppimaan uutta. Et löydä vain vastauksia vaan myös vahvistat suhdettasi henkimaailmaan ja omaan itseesi.

Ohjelma

La 25.3.2023: Työpajat
La 25.3.2023 Meediotilaisuus klo 18.00-20.00: Anu Väisänen ja Alan Craig
(15€, ilmoittaudu tilaisuuteen p. 040 5021 502)

Su 26.3.2023: Työpajat


Voit ilmoittautua seminaariin myös puhelimitse: 050 338 4081

Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet.
Viikonlopun aikana työskennellään koko ajan valitussa työpajassa.

Annie ja Vesa 

Paranormaali -työpaja

Tässä ryhmässä tutkimme ja todennamme henkien olemassaoloa erilaisten teknisten apuvälineiden avulla sekä mediaalisin aistein (nauhoitus, kuvaaminen, EVP. Ghost Box jne)sekä yhdistelemme näitä molempia tekniikoita. Workshoppiin kuuluu myös Henkien jäljillä -yöretki.

Ryhmänä pyrimme luomaan tarvittavan energian ja olosuhteet henkimaailmalle todentaa itseään eri keinoin. Mikäli olet innostunut ja avoin erilaisille ilmiöille sekä haluat syventää ymmärrystäsi - tervetuloa ryhmäämme!

Kaikille sopiva workshop!
Voit ottaa mukaan kännykän, kameran, nauhurin jne

OHJAAJAT:

ANNIE:

Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta. Hän on myös toimiessaan usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana järjestänyt teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

VESA:

Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi. Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Kiitokset tästä Vesa antaa henkimaailman opastajiensa lisäksi Väisäsen Anulle, jonka ansiosta Vesa uskalsi ottaa sen ensimmäisen kunnon harppauksen mediumismin pariin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannusta, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja

Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin kanssa.

Alan Craig

Avaudu muuntuneille tietoisuuden tiloille (transsi)

Tule mukaan kokeilemaan ja kokemaan, kuinka voit avautua itsellesi ja energialle! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Alan Craig kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Alan ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Päivien aikana kokeillaan vapaata virtausta energian kanssa esimerkiksi energian, hoidon, puheen ja kirjoitukseen avulla. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen.  

Alan Craig on kotoisin Skotlannista ja on saanut oppinsa Skotlannissa ja Englannissa. Nykyään hän asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantaja. Hänen puhekielensä on englanti ja workshopissa on tulkki mukana koko ajan.

Tutustu Alaniin:

Maailmankuvia sarjassa: Alan Craig

RTV Yölähetys 18.10.2020

Maailmankuvia : Meedio Gathering / Alan Craig

Anu Väisänen

Luonnollinen yhteys henkimaailmaan

Workshopin aikana olemme yhteydessä rakkaudelliseen henkimaailmaan. Kokeilemme yhteyttä omiin henkimaailman siirtyneisiin rakkaisiin ja tämän kautta siirrymme eteenpäin yhteyksissä. 

Käytämme harjoituksissa erilaisia tekniikoita, joilla saamme yhteyden syntymään ilman liiallista yrittämistä. Tällä tavoin yhteys on helppo ja saamme vahvan yhteyden! Tule kokemaan, että henkimaailma odottaa yhteydenottoasi !

Anu Väisänen on toiminut linkkinä kahden maailman välissä yli 15 vuoden ajan. Hän pitää yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja kursseja ympäri Suomen.
Tutustu Anuun:
RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube
RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube

Esittelyjä - yksityisistunnot

Tässä lyhyet esittelyt muista yksityisistuntoja antavista henkilöistä

Annie ja Vesa

Transsiparannus - Viestinvälitys

ANNIE

Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm. transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta.

Annie on toiminut usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana. Hän on järjestänyt yhdistykselle teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

VESA

Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi.

Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannuksia, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja.

Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin

.

Tapio Voutilainen

Biodynaaminen kraniosakraaliosteopaatti 

Tapio on saanut jo syntymälahjana parantajanlahjat - aivan kuten hänen mummollaankin oli. Hän kuitenkin sulki tämän puolen itsestään n. 8-vuotiaana, koska ei ymmärtänyt niitä ja pelästyi, kun henkimaailma lähestyi häntä.

Hoitokanavat avattiin uudestaan v. 1996, jolloin hän alkoi näkemään henkimaailman puolelle sekä aistimaan kehonsa kautta hoidettavan ongelmat. Tapiolla on myös verenseisauttamistaito.

Tapiolla on ollut jo 20 vuoden ajan oma Osteopatiaklinikka, jossa hän tekee osteopaattisia hoitoja kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Majoitus- ja ateriat

Seminaari järjestetään Valonsillassa, jossa voi yöpyä muutama henkilö. Ole yhteydessä Kaija Sundbergiin, puh. 040 5021 502. 

Työpajapäivään sisältyy keittolounas ja kahvit.


Lisätiedot ja aikataulu

Kirmaus päättyy su 26.3.2023 n. klo 16.00

Paikanpäällä maksut käteisellä tai MobilePaylla.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Työskentelet koko seminaarin ajan jossakin valitsemassasi työpajassa. Voit valita mieleisen ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Llauantaina järjestetään illalla meediotilaisuus, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena. 


KORONAEPIDEMIAN HUOMIOIMINEN TAPAHTUMASSA

Koronaturvallisuudesta huolehditaan vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

YKSITYISISTUNNOT

Yksityisistuntoja on perjantaina 24.3.2023. Yksityisistuntojen hinta 75 / hoidot 65€. €. Istunnot maksetaan käteisellä

Istuntoja antavat:
-  Anu Väisänen
- Alan Craig
- Annie Valonsäde
- Vesa Järvensivu (healing)
- Tapio Voutilainen
- Kaija Sundberg


Hintatiedot

Kevätkirmauksen hinta:  250 €  / päiväkävijät 130 €

Ilmoittautumisen varausmaksu 50 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. (Huom. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella)


Kaverialennus - voimassa 25.2 - 12.3.2023:
Tuo kaveri mukanasi, saatte molemmat 25 € alennuksen seminaarihinnasta!

(Lisätkää molemmat ilmoittautumislomakkeeseen rasti kohtaan Kaverialennus ja Kaverisi nimi)


Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Loppu kurssimaksu maksetaan viimeistään 12.3.2023 
Maksutiedot: Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89 Saaja: Luontaishoitola Valonsilta, Viite: 4116