Henkinen kevätkirmaus 2023

Aika: perjantai 24.3.2023 - sunnuntai 26.3.2023Seminaari tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää henkisiä kykyjäsi useiden kokeneiden ja arvostettujen ohjaajien johdolla pitkän viikonlopun ajan!

Ryhmät la-su 25.-26.3.2023:

STELLA UPTON - Paranormaalit ilmiöt
STEVEN UPTON - Transsipuhe
ALAN CRAIG - Avaudut inspiraatiolle
ANU VÄISÄNEN: Luonnollinen yhteys henkimaailmaan
KAIJA SUNDBERG:  Sielunkartta - johdatusta omalle polulle (LA)  Hyväksy itsesi - löydä lukkosi (SU)

Olitpa sitten untuvikko tai jo kauan henkisyystaitoja opiskellut, pääset oppimaan uutta. Et löydä vain vastauksia vaan myös vahvistat suhdettasi henkimaailmaan ja omaan itseesi.

Ohjelma

Pe 24.3.2023: Yksityisistunnot (75€):
Viestintuonti (75€, tulkki tarvittaessa mukana) : Stella Upton, Anu Väisänen, Annie, Alan Craig
Hoitoja (65€, tulkki mukana tarvittaessa): Steven Upton, Alan Craig,  Vesa Järvensivu, Annie, Tapio Voutilainen, Kaija Sundberg, Anne Virtanen

Pe 24.3.2023 Meediotilaisuus pe klo 18.00-20.00: Stella ja Steven Upton (15€, kaikille avoin tilaisuus)
Pe 24.3.2023 Meediotilaisuus pe klo 18.00-20.00: Stella ja Steven Upton (15€, kaikille avoin tilaisuus)

La 25.3.2023: Työpajat
La 25.2.2023 Meediotilaisuus klo 19.00-21.00: Anu Väisänen ja Alan Craig (15€, kaikille avoin tilaisuus)

Su 26.3.2023: Työpajat

(Olethan meediotilaisuuksissa paikalla viimeistään 15 min ennen tilaisuuden alkua)

Voit ilmoittautua seminaariin myös puhelimitse: 050 338 4081

Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet.
Viikonlopun aikana työskennellään koko ajan valitussa työpajassa.

Stella Upton

Paranormaalit ilmiöt

Paranormaalia tutkittaessa on monia myyttejä ja väärinkäsityksiä. Kerrostetun jäännösenergian, jäännöshaamuenergian ja henki-ilmiöiden välillä on monia eroja. Ensimmäinen askel kohti oman tutkintaryhmän kokoamista on tietää, mitä nämä erot ovat, jotta voit ymmärtää, mitä voi tapahtua.

Tarkastelemme parhaita perusvarusteita tiimille sekä järkevää tapaa edetä ahdistavassa tutkinnassa. Psyykkinen tietoisuus, K2 emf-mittarit, evp-tallentimet, Ghost box, henkivalokuvaus ja meediokuvaus ovat kaikki tärkeitä työkaluja henki-ilmiöiden todellisuuden selvittämisessä. Katsomme todellisia "haamu"-valokuvia ja äänitallenteita.

Tutkimme kummittelevaa paikkaa selvittääksemme, asuuko siellä edelleen haamu tai henkiä. Odotan innolla kaltaisiasi ihmisiä tiimiini, Uskallatko sinä liittyä mukaani?

Stella Upton on suosittu englantilainen meedio ja opettaja jo 30 vuoden kokemuksella. Hän on opettanut Arthur Findlay Collagessa vuodesta 1999 ja lisäksi hän työskentelee myös muualla Isossa-Britanniassa sekä ulkomailla. Stella opettaa laajalla skaalalla, mm. viestintuontia, tietoisuutta, henkitaidetta, meditaatiota sekä paranormaaleita ilmiöitä. Uusimpana aluevaltauksena hänellä on auragraaffimaalaus.

Steven Upton

Transsipuhe


Steven Uptonin mediaalinen tie on alkanut jo vuonna 1971 ja vuodesta 1980 alkaen hän on erikoistunut mediaaliseen parantamiseen. Samaan aikaan hän kehitti myös transsikontrollia ja v. 1993 transsi ja parantaminen yhdistyivät eräässä tapahtumassa. Tämä aloitti pitkän kehitysmatkan, joka on johtanut hänet nykypäivän transsiparantamisen ja transsipuheen asiantuntijaksi. Steven on kehittänyt myös fysikaalista mediaalisuuttaan, joka voi näkyä transsiparantamisessa suorina fyysisinä vaikutuksina potilaissa.

Kaikki mitä Steven opettaa perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen eikä siihen, mitä olen ehkä lukenut tai kuullut muiden opettavan.

Alan Craig

Avaudu inspiraatiolle

Tule mukaan kokeilemaan ja kokemaan, kuinka voit avautua itsellesi ja energialle! Workshopin aikana harjoitellaan oman voiman löytämistä ja antautumista energialle. Alan Craig kertoo perusteita ja teoriaa sekä ohjaa harjoituksia. Alan ohjaa sinua eri tietoisuuden muuntumisen tasoille lähtien kevyestä tietoisuuden tilasta aina kohti syvempää yhteyttä henkimaailmaan. Päivien aikana kokeillaan vapaata virtausta energian kanssa esimerkiksi energian, hoidon, puheen ja kirjoitukseen avulla. Workshop perustuu vahvasti kokeiluun ja kokemiseen.  

Alan Craig on kotoisin Skotlannista ja on saanut oppinsa Skotlannissa ja Englannissa. Nykyään hän asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantaja. Hänen puhekielensä on englanti ja workshopissa on tulkki mukana koko ajan.

Tutustu Alaniin:

Maailmankuvia sarjassa: Alan Craig

RTV Yölähetys 18.10.2020

Maailmankuvia : Meedio Gathering / Alan Craig

Anu Väisänen

Luonnollinen yhteys henkimaailmaan

Workshopin aikana olemme yhteydessä rakkaudelliseen henkimaailmaan. Kokeilemme yhteyttä omiin henkimaailman siirtyneisiin rakkaisiin ja tämän kautta siirrymme eteenpäin yhteyksissä. 

Käytämme harjoituksissa erilaisia tekniikoita, joilla saamme yhteyden syntymään ilman liiallista yrittämistä. Tällä tavoin yhteys on helppo ja saamme vahvan yhteyden! Tule kokemaan, että henkimaailma odottaa yhteydenottoasi !

Anu Väisänen on toiminut linkkinä kahden maailman välissä yli 15 vuoden ajan. Hän pitää yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja kursseja ympäri Suomen.
Tutustu Anuun:
RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube
RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube

Kaija Sundberg

24.3.2023 Sielunkartta - johdatusta omalle polulle  
25.3.2023 Hyväksy itsesi - löydä lukkosi


SIELUNKARTTA - JOHDATUSTA OMALLE POLULLE

Mitä olet tullut tekemään elämässäsi? Mihin sielusi haluaa ohjata sinua? Huomaatko arjessa sisimpäsi kutsun?

Kaikki tekeminen syntyy ajatuksissa. Tule kirkastamaan suuntaasi - visioimaan sitä, mitä haluat.

Matkamme alkaa hiljentymisellä, jossa mukana ovat voimaannuttavat öljyt. Luomme sielullesi mandalan, jonka tehoa vahvistetaan voimakivillä. Kokonaisuutta täydennetään kuvilla, jotka alitajuntasi valitsee. Saat myös vahvistavan voimalauseen enkeleiden kertomana.

Kaija kanavoi lopuksi jokaiselle sielun kartalle elämäsi merkitystä ja suuntaa

HYVÄKSY ITSESI - LÖYDÄ LUKKOSI

Tule mukaan tunteiden polulle ja eteeristen öljyjen maailmaan! Itsetuntemuksen ja rauhoittumisen matkalle. Päivä aloitetaan oman öljyn valinnalla. Öljyä opetellaan käyttämään meditaation yhteydessä. Lisäksi käsitellään meditaatioiden esiin nostamia tunnetiloja sekä mahdollisia vaikutuksia kehoon. Opit tunnistamaan eri tunnetiloja itsessäsi ja samalla opit rauhoittamaan itsesi.

Hinta 90 € sis. öljyn


Kaija Sundberg on omistaa Valonsillan, joka järjestää erilaisia kasvun ja hyvinvoinnin tapahtumia sekä antaa erilaisia hoitoja Tampereella ja Virroilla. Lue lisää täältä.

Maailmankuvia: Meedio Gathering: rajat ylittävä yhteistyö - YouTube 

Esittelyjä - yksityisistunnot

Tässä lyhyet esittelyt muista yksityisistuntoja antavista henkilöistä

Annie ja Vesa

Transsiparannus - Viestinvälitys

ANNIE

Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm. transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta.

Annie on toiminut usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana. Hän on järjestänyt yhdistykselle teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

VESA

Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi.

Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannuksia, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja.

Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin

.

Tapio Voutilainen

Biodynaaminen kraniosakraaliosteopaatti 

Tapio on saanut jo syntymälahjana parantajanlahjat - aivan kuten hänen mummollaankin oli. Hän kuitenkin sulki tämän puolen itsestään n. 8-vuotiaana, koska ei ymmärtänyt niitä ja pelästyi, kun henkimaailma lähestyi häntä.

Hoitokanavat avattiin uudestaan v. 1996, jolloin hän alkoi näkemään henkimaailman puolelle sekä aistimaan kehonsa kautta hoidettavan ongelmat. Tapiolla on myös verenseisauttamistaito.

Tapiolla on ollut jo 20 vuoden ajan oma Osteopatialikka, jossa hän tekee osteopaattisia hoitoja kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Anne - Valo matkalla

Annen tie henkisyyden maailmaan alkoi rytinällä v. 2012 siskon suositeltua uutta kokemusta: energiahoitoa. Tämä jälkeen ei ole ollut paluuta takaisin vaan häntä on johdateltu kurssilta toiselle sekä Arthur Findlay Collageen että kotimaan tapahtumiin.

Anne on osallistunut Voimanaiset -kehityspiiriin vuodesta 2014 alkaen oppien oman herkkyyden vahvistamista ja mediaalisuutta monipuolisilla harjoituksilla. Vuodesta 2018 alkaen hän on vetänyt myös toista kehityspiiriä yhdessä Tytin kanssa sekä osallistunut transsipiiriin.

Tällä hetkellä Annen sydäntä lähellä on eri transsin tasoilla työskentely sekä healing.

Majoitus- ja ateriapaketti

Seminaari järjestetään Oriveden Kampuksella, puistomaisessa kokonaisuudessa Oriveden keskustan tuntumassa.
Tapahtumaan voi osallistua myös ilman majoitusta.

HUOM. Rakennuksissa on paljon rappusia, joten paikka ei sovellu hyvin liikuntarajoitteisille.


Majoitukset:  1 hgen huone 45€/yö - 2 hh 70€/yö

Ateriapaketit: 128,50€ (sis. PE: lounas, iltapäiväkahvit ja päivällinen, LA: aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit ja päivällinen, SU: aamiainen, lounas ja iltapäiväkahvit)


Varaus ja maksu

Majoitus- tai ateriapaketit varataan suoraan Oriveden Kampukselta. Varauslinkki tulee myöhemmin!

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä seminaarista sekä mahdollisista ruokarajoituksista ja huonetoverista.

Yhteystiedot
ORIVEDEN KAMPUS
www.orivedenkampus.fi
Koulutie 5, 35300 Orivesi
Puhelin / myynti +358 45 2580 848

Lisätiedot ja aikataulu

Kevätkirmaukseen ilmoittautuminen alkaa Oriveden Kampuksella pe 24.3.2023 iltapäivällä.
Kirmaus päättyy su 26.3.2023 n. klo 16.00

Paikanpäällä maksut käteisellä tai MobilePaylla.

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Työskentelet koko seminaarin ajan jossakin valitsemassasi työpajassa. Voit valita mieleisen ryhmän ilmoittautumisen yhteydessä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Perjantaina ja lauantaina järjestetään illalla meediotilaisuus, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena. 


KORONAEPIDEMIAN HUOMIOIMINEN TAPAHTUMASSA

Koronaturvallisuudesta huolehditaan vallitsevien olosuhteiden mukaisesti.

Voit ostaa kertakäyttöisen, yksittäispakatun kasvomaskin tapahtumapaikalta (1 €/kpl).
Visiirimallisen kasvosuojuksen voi tilata etukäteen (12 €/kpl), tekstiviesti 040 5021 502.

YKSITYISISTUNNOT

Yksityisistuntoja on perjantaina 24.3.2023. Yksityisistuntojen hinta 70 €. Istunnot maksetaan kirmaukseen saavuttaessa rahana kuoressa.

Istuntoja antavat:
- Stella Upton
-  Anu Väisänen
- Alan Craig
- Annie Valonsäde

- Steven Upton (healing)
- Vesa Järvensivu (healing)
- Tapio Voutilainen

MEEDIOTILAISUUDET

Meediotilaisuudet ovat avoimia kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!
Tilaisuudet Oriveden kampuksen Klementtisalissa, (oviraha 15€, ei etukäteisilmoittautumista).


MAJOITUS- JA ATERIAPAKETIT

Majoitus- ja ateriapaketit varataan suoraan Oriveden Kampukselta


MUKAAN OTETTAVAA

Ota mukaan:

- muistiinpanovälineet
- rennot, mukavat vaatteet
- vesipullo
- käteistä yksityisistuntoa, myyntikojua ja arpajaisia varten
- yöpymiseen varusteet
- halutessasi uimapuku ja saunavarusteet

Hintatiedot

Kevätkirmauksen hinta:  250 €  / päiväkävijät 90 €

Sielunkartta - johdatusta omalle polulle (PE): 90 € I Hyväksy itsesi - löydä lukkosi (LA): 90 €

Ilmoittautumisen varausmaksu 50 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. (Huom. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella)


Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Maksutiedot: Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89 Saaja: Luontaishoitola Valonsilta, Viite: 4116

Mahdollisista yhteiskuljetuksista ilmoitetaan myöhemmin.