Henkinen pöytä on katettu -workshop

ANNIE JA VESA
Aika: La-Su 27.-28.5.2023 klo 10.00 - 15.00
Paikka: Valonsilta, Tampere

Monipuolinen mediaalinen tutkimusmatka henkisyyden eri aspekteihin! Työpaja sopii kaikille!

Oletko kiinnostunut henkisyydestä tai kokenut aina olevasi herkkä aistimaan? Haluaisitko saada yhteyden edesmenneisiin läheisiin ja henkioppaisiin ja oppia kommunikoimaan heidän kanssaan? Oletko spontaanisti saanut yhteyden henkimaailmaan tai kokenut muita nk selittämättömiä ilmiöitä, joista haluaisit oppia enemmän? Haluatko voimaa arkeesi henkisyydestä? Kiinnostaako sinua henkisyys, mutta et tiedä minkä kurssiaiheen valitsisit?

Nyt on mahdollista turvallisesti kokea ja kokeilla; kurssipäivien aikana käymme läpi monipuolisesti harjoitellen henkisyyden eri aspekteja; voimassa istuminen, psyykkinen lukeminen, viestinvälitys ja transsi. Meille kurssin vetäjinä on tärkeintä luoda kannustava luottamuksellinen ilmapiiri sekä energia ja auttaa Sinua löytämään oma henkinen potentiaalisi ja saamaan oma yksilöllinen henkisyytesi käyttöösi ja voimavaraksesi.

Ohjaajina toimivat: Annie ja Vesa

Hinta:  120 €/vkonloppu TAI 70€/pv

Ilmoittautuminen ja lisätiedot
p. 040 650 6506 Annie ja Vesa

Maksut:
Ennakkomaksu 50 €, ilmoittautumisen yhteydessä. Loppu kurssimaksu 12.5.2023 mennessä.
Maksu tilille FI87 5403 4120 0029 89 / Luontaishoitola Valonsilta / Viite 4158

Ohjaajat


Annie

Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta. Hän on myös toimiessaan usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana järjestänyt teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

Vesa

Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi. Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Kiitokset tästä Vesa antaa henkimaailman opastajiensa lisäksi Väisäsen Anulle, jonka ansiosta Vesa uskalsi ottaa sen ensimmäisen kunnon harppauksen mediumismin pariin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannusta, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja

Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin kanssa.