Henkisen kasvun Buustaus

Aika: 1.9. - 3.9.2023
Paikka:  TAMPERE, Valonsilta

Syksyinen BUUSTAUSVIIKONLOPPU!

Luvassa yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja mahtavia työpajoja! Ohjaajina mm.

  • Mia Ottosson: Henkitaide, pastelliväreillä  I  Henkitaide, mehiläisvahalla
  • Annie & VesaParanormal-workshop siirtyy myöhemmäksi - uusi workshop: Transsi ilman rajoja
  • Kaija Sundberg: Chakrat sielupotentiaalin avaajana

Työpajat pidetään kl0 10.00-16.00

MEEDIOTILAISUUS

Meediotilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa!
Paikkana Valonsillan tilat (
Tuomiokirkonkatu 27 B 2, 2. krs (sisäpihalta sisäänkäynti), 33100 Tampere).
O
viraha 10 € Buustausviikonloppuun osallistujilta, muilta 25€, etukäteisilmoittautuminen p. 040 502 1502).

Pe 1.9.2023 klo 18.00-20.00 Meediotilaisuus: MIA OTTOSSON

Ilmoittaudu mukaan!

Kysy majoitusvaihtoehtoja p. Kaija, puh. 040 502 150 

Hoitopäivä 1.9.2023

Tervetuloa hoitopäivään yksityisistuntoon tai erilaisiin hoitoihin perjantaina 1.9.2023 klo 10.00 - 18.00.

Tarjolla on monipuolista hoitoa ja viestinvälitystä:

VIESTINVÄLITYS
(Mia Ottosson,  Annie, (Tiina Lindforss - tulo peruuntui), Kaija Sundberg)

INTUITIIVINEN HEALING
(Kaija Sundberg, Tapio Voutilainen)

BIODYNAAMINEN KRANIOSAKRAALIOSTEOPAATTI -hoito
(Tapio Voutilainen)

ENERGIAHOITO, 2 HOITAJAA
(Kaija Sundberg, Tapio Voutilainen, Anne Virtanen, Merja Kovalainen)

TRANSSIPARANNUS
(Annie ja Vesa)


Hinnat:  75 € (+ tarvittaessa tulkki 10 €) 
MAKSUT KÄTEISELLÄ!

HOITOPÄIVÄN VARAUKSET: TXT 040 650 6506

Tervetuloa!

Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet.

Mia Ottosson

2.9.2023 Henkitaide, pastelliväreillä  I  3.9.2023 Henkitaide, mehiläisvahalla

Tulkki on mukana kurssilla koko ajan.


Mia Ottosson on ruotsalainen meedio, joka on työskennellyt meediona ja henkitaitelijana yli 25 vuotta. Hänen on kouluttautunut Arthur Findley Collegessa.

Mia on ainoa pohjoismainen meedio, joka on täysin hyväksytty opettaja AFC:ssa ja yksi harvoista ruotsalaisista lavameedioista. Mia on toiminut kurssien järjestäjänä ja ohjaajana AFC:ssa ja haluaa tuoda tietoa, hyvää koulutusta ja ymmärrystä spiritualismista sekä kaikista meediotyöskentelyyn liittyvistä näkökohdista ihmisille ympäri maailmaa.

Mian intohimona on opettaa, ja hän rakastaa jakaa vuosien aikana hankkimaansa tietoa oppilaidensa kanssa. Mia haluaa auttaa ihmisiä näkemään kauneuden itsessään ja rakentamaan luottamusta omaan lahjaansa. Hän pitää tärkeänä löytää jokaiselle oikeat työkalut ja auttaa heitä pitämään hauskaa kehittyessään. Hengen kanssa työskentelyn pitäisi olla iloa! Tulkki on mukana kurssilla koko ajan.

Annie ja Vesa

2.9. -3.9.2023 Transsi ilman rajoja

Muuntuneiden tietoisuuden tilojen kautta pystyt kokemaan läheisemmän yhteyden henkimaailmaan.

Tässä ryhmässä antaudumme hyvän henkimaailman ohjaukseen ja opimme miten monin eri tavoin henkimaailma voi todentaa itsensä transsitilan kautta.

Mikäli tunnet tarvetta tutkia omaa potentiaaliasi ja olet avoin transsimediumismin erilaisille ilmiöille - tervetuloa ryhmäämme!

OHJAAJAT:

ANNIE:

Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta. Hän on myös toimiessaan usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana järjestänyt teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

VESA:

Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi. Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Kiitokset tästä Vesa antaa henkimaailman opastajiensa lisäksi Väisäsen Anulle, jonka ansiosta Vesa uskalsi ottaa sen ensimmäisen kunnon harppauksen mediumismin pariin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannusta, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja

Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin kanssa.

Kaija Sundberg

2.-3.9.2023 Chakrat sielupotentiaalin avaajana

Käytännön työpaja henkimaailman ohjauksessa.

Tutustumme työpajan aikana chakrojen eli kehon energiakeskusten maailmaan laajentaen tavanomaista kokemuspiiriämme intuition ja henkimaailman oppaidemme tuella.

Chakratyöskentelyn avulla voimme saada sielun valtavaa potentiaalia laajemmin käyttöön elämässämme ja työstää sekä vapauttaa kehitystämme jarruttavia pelkoja, traumoja tai alitajuisia esteitä.

Työskentelemme luottamuksellisessa ilmapiirissä käyttäen apuna mm. meditaatiota, piirtämistä, värejä, musiikkia, tuoksuja ja intuitiivista syvälle luotaavaa keskustelua. Teemme runsaasti harjoituksia, joita voit jatkaa myös kotona oman kehityksesi tueksi. 

Voit osallistua molempiin tai vain toiseen päivään!

Kurssista sanottua:

"Tämä kurssi tulisi jokaisen käydä, sillä chakroista löytyy avain ja ymmärrys kaikkiin elämääsi koskeviin asioihin. Energiakeskuksiimme on tallentunut kaikki sielunpolkuamme sisältävä tieto. Ja itsesi tunteminen on elämässä tärkein, mutta myös haastavin tehtävä"


Kaija Sundberg omistaa Valonsillan, joka järjestää erilaisia kasvun ja hyvinvoinnin tapahtumia sekä antaa erilaisia hoitoja Tampereella ja Virroilla. Lue lisää Kaijasta täältä.


Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinta- ja ohjelmamuutoksiin.

Lisätiedot ja aikataulu

TAPAHTUMAN SISÄLTÖ

Työskentelet seminaarissa valitsemassasi työpajassa - voit valita eri ohjaajat lauantaille ja sunnuntaille.  Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 

MEEDIOTILAISUUS

Perjantaina järjestetään meediotilaisuus, jossa on mahdollisuus saada viestejä henkimaailmasta niin henkioppailta kuin rakkailtasikin. Samalla hetki toimii muiden kanssa yhteisöllisenä parannustilaisuutena.  Paikanpäällä maksut käteisellä tai MobilePaylla. 

Meediotilaisuus on avoin kaikille kiinnostuneille, tervetuloa!
Pe 1.9.2023 klo 18.00-20.00 Meediotilaisuus: MIA OTTOSSON

Paikka varmistuu (oviraha riippuu tilaisuuden paikasta, etukäteisilmoittautuminen p. 040 502 1502). 

Hintatiedot

Seminaarimaksu: 200 €/2 pv  I   110€/pv
Tarvikemaksu 10 € sunnuntain Henkitaide-ryhmässä

Ilmoittautumisen yhteydessä maksetaan varausmaksu 100 €, loppumaksu  13.8.2023 mennessä

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

MAKSUTIEDOT: 
Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89
Saaja: Kaija Sundberg, Viite: 3913

Hoidot ja yksityisistunnot maksetaan käteisellä!

Kysy majoitusvaihtoehtoja p. Kaija, puh. 040 502 1502


Pidätämme oikeudet mahdollisiin hinta- tai ohjelmamuutoksiin