Inspiraatio- ja automaattikirjoituskurssi

Aika: 9.9.2023 klo 10.00 - 16.00
Ohjaaja: Anne-Mari Rask
Paikka: Valonsilta, Tampere

Tervetuloa kirjoittamaan yhdessä henkimaailman kanssa!

Pienryhmä:  8 paikkaa

Hinta:  65 €

Tutkimme turvallisessa, kannustavassa ja hyväksyvässä ilmapiirissä, kuinka henkimaailma voi käyttää kirjoittamista ilmaisunsa välineenä. Ohjaajana meedio Anne-Mari Rask.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: annemarirask@gmail.com


HUOM! Anne-Mari Raskilla on myös su. 10.9.2023 Transsihealing-aikoja (45 min. 65€), varaukset myös:  annemarirask@gmail.com)

(Kuva: Anna K.Greus)

 

Anne-Mari Rask

Anne-Mari Rask (s. 1969, Oulu) on Karinkannasta kotoisin oleva meedio osaamisalueinaan viestinvälitys, healing ja kanavointi. Erityisenä kiinnostuksen kohteena hänellä on tällä hetkellä transsi ja transsihealing.

Näkymätön maailma on aina ollut Anne-Marille läsnä. Hän on kehittänyt mediaalisuuttaan sekä kotimaisten että ulkomaisten opettajien johdolla pidemmissä koulutusohjelmissa ja lukuisissa workshopeissa ja teemakursseilla. Opiskeluyhteisöistä mainittakoon esimerkkeinä Suomen Spiritualistinen Seura, Casan Ystävät, The International Academy of Consciousness, Reconnective Academy International ja De Zwanenhof.

Anne-Mari on tutustunut henkimaailman ilmiöihin ja tapoihin kommunikoida monipuolisesti. Hän on perehtynyt sekä angloamerikkalaiseen että latinalaisamerikkalaiseen spiritualismiin että myös henkimaailman lainalaisuuksia tieteellisesti lähestyvän IAC:n menetelmiin.

Anne-Mari Rask on kanavoinut kaksi kirjaa: Lady Green, Vihreillä vainioilla (BoD 2019) ja Rudolf, Kohtaloita (BoD 2021).