Intuitiivinen osteopatia -hoito

TAPIO VOUTILAINEN
Aika: 21.7.2023
Paikka: Valonsilta, VIRRAT

Osteopatiahoito on käsillä keholla tehtävää manuaalista hoitoa, jolla autetaan kehoa parantamaan itse itseään. Hoito vapauttaa ja aktivoi kehon sisäisiä, parantavia mekanismeja - hoidon tavoitteena on kehon sisäinen ja ulkoinen tasapaino.

Hoidossa tunnistetaan ihminen kokonaisuutena, jonka hyvinvoinnin auttajana osteopaatti toimii. Hoito yhdistää kehon ja mielen ja saa näin aikaan harmonian, joka luo pohjaa hoidettavan terveydelle ja hyvinvoinnille vähentäen samalla oireita, joita kehossa esiintyy. Perusajatuksena on, että keho itse tekee parannustyön - osteopaatti toimii vain avustajana.

Varaa aikasi: p. 050 556 4035

Tapio Voutilainen

Tapio on saanut jo syntymälahjana parantajanlahjat - aivan kuten hänen mummollaankin oli. Hän kuitenkin sulki tämän puolen itsestään n. 8-vuotiaana, koska ei ymmärtänyt niitä ja pelästyi, kun henkimaailma lähestyi häntä.

Hoitokanavat avattiin uudestaan v. 1996, jolloin hän alkoi näkemään henkimaailman puolelle sekä aistimaan kehonsa kautta hoidettavan ongelmat. Tapiolla on myös verenseisauttamistaito.

Tapiolla on ollut jo 20 vuoden ajan oma Osteopatiaklinikka, jossa hän tekee osteopaattisia hoitoja kaiken ikäisille vauvasta vaariin.