Maria Zavou - Henkikirurgiaa

10.5.2024  Henkikirurgia  - aihe tarkentuu (klo: 17.30-20.30)
11.5.2024  Henkikirurgia - TOIVE  (klo: 12.00-15.00)

VALONSILLASSA MARIA ZAVOUN henkikirurgiaa kahtena päivänä toukokuussa. Voit osallistua toiseen tai vaikka molempiin päiviin. Henkikirurgiatapahtuma kestää kolme tuntia, jossa ensin on Marian luento ja sen jälkeen on pieni jaloittelu- ja hoitoon latautumistauko. Tauon jälkeen alkaa henkikirurginen hoito Marian ja hänen henkitiiminsä johdattelemana. 

Varaa paikkasi luontaishoitolavalonsilta@gmail.com tai  TXT 040 650 6506

Yhden kerran hinta 75€ ja kaksi kertaa 120


Maria Zavou  - henkikirurgiaa

Maria Zavou on kreikkalainen opettaja, kirjailija ja taidemaalari.

Marian poikkeuksellinen kyky olla yhteydessä taivaallisiin opettajiin ja enkeleihin, on kulkenut hänen mukanaan jo yli 35 vuotta. Tänä aikana hän on tutkinut, opiskellut, maalannut ja kirjoittanut aiheesta, luennoinut tuhansille ihmisille eri puolilla maailmaa.

Hänen filosofiansa keskiössä on teoria linnunratojen ulottuvuuksista, muinainen osaaminen ja vaihtoehtolääketiede. Näiden avulla tavoitteena on herättää ihmisessä asuva jumalallinen viisaus, henkilökohtainen kehitys ja eheytyminen.

Henkikirurgia on edistyksellinen erilaisia terapeuttisia energioita edustavien arkkienkelten välittämä hoitomuoto. Johtuen arkkienkelten maailman, viidennen ulottuvuuden, värähtelyjen korkeasta taajuudesta tarvitaan niiden kanavoinnille energiamuuntajat eli välittäjät.

Välittäjänä hoitaville energioille toimivat taivaalliset vanhemmat, Korkein minä ja Taivaallinen Äiti. He toimivat kanavana taivaallisten auttajien ja astraalikehon välillä.

Henkinen leikkaus tapahtuu astraalikehossa, joka sisältää kaikki tunteemme ja ajatukset, sekä niiden aiheuttamat negatiiviset ja positiiviset muistijäljet.

Hoidon päämäärä on sairauksien syiden paikantaminen ja purkaminen. Prosessi avaa ihmiselle ymmärryksen oman elämänsä tietoiseen muuntamiseen mikä liittyy niihin toistuviin alitajuntaisiin ajatus- ja tunnemalleihin, jotka ovat ohjanneet vaikeuksiin ja vastoinkäymisiin.

Sairauksien syiden purkaminen voi olla tukemassa klassisen lääketieteen toimenpiteitä parempaan ja pysyvämpään lopputulokseen.

Henkisessä leikkauksessa hoito keskittyy myös energiakeskuksiin, jotka ovat eri kehoissa olevia pieniä portteja. Usein näihin portteihin jää latautuneita tunne-energioita, joko meistä itsestä tai ympäristön ihmisistä. Negatiivisesti latautuneet tunne-energiat tiivistyvät negatiivisiksi energiapesäkkeiksi.

Taivaalliset vanhempamme yhdistyvät kehoihin kaikista energiakeskuksista tutkien niiden toimintaa. He myös säätelevät kanavoitavaa hoitoa, joka tapahtuu Henkisen leikkauksen aikana ja jatkuu sen jälkeenkin. Näin jokainen Henkinen leikkaus on yksilöllinen ja joka kerta erilainen, sillä olemme jatkuvassa fyysisen kehon, mielen ja tunteiden tilassa.

Henkisen leikkauksen tapahtumapaikkaan avautuu portti, minkä kautta eri asioihin erikoistuneet hoitaja-arkkienkelit saapuvat paikalle. Nämä enkelit yhdistävät energiansa sinun Korkeimpaan minään ja Taivaalliseen Äitiin ja työskentelevät heidän kautta astraalikehosi energiakentässä puhdistaen ja poistaen siinä olevia henkisesti ja fyysisesti vaikuttavia sairauksien aiheuttajia.

Henkisessä leikkauksessa meillä on mahdollisuus pyytää apua myös läheisillemme. Se tapahtuu esittämällä toive ja kirjoittamalla ihmisen nimi paperille. Henkisen leikkauksen energiat siirtyy meistä lähtevien energiaverkostojen kautta, mitkä taivaalliset vanhempamme ovat aktivoineet.

Ryhmässä tapahtuva henkinen leikkaus on jokaiselle henkilökohtainen.

Lue lisää Marian omilta sivuilta: www.mariazavou.com