Mediaalinen peruskurssi 1

ANU JA ALAN CRAIG

Aika: 27.4.2024 (klo 11-16) ja 28.4.2024 (klo 10-15)
Paikka: Valonsilta, TampereSaat oppia kuinka psyykkinen lukeminen ja henkimaailman kanssa työskentely eroavat toisistaan. 
Saat oppia eri selväaisteista (Selvänäkö, Selväkuulo, Selvähaju, Selvämaku, Selvätunto, Selvätieto)
Saat oppia eron subjektiivisen ja objektiivisen aistimisen välillä.
Saat oppia omasta vastuustasi itsesi kehittämisessä ja toisten auttamisessa.
Harjoitukset tehdään yksilö-, pari- ja ryhmäharjoituksina.

"Emme tee sinusta meediota yhden viikonlopun kurssilla, mutta autamme alkuun itsesi kehittämisessä."

Kurssi sopii aivan tiensä alussa oleville sekä jo pidemmälle ehtineille, sillä harjoitukset ovat skaalattavissa eri taitotasoille.

Opettaja:  Anu Craig  -  useasti mukana toisena opettaja Alan Craig

Hinta: 195 € - maksuinfo ilmoittautumisen yhteydessä

ILMOITTAUTUMINEN JA KYSYMYKSET: TXT 050 340 8719/Anu Craig 


ANU CRAIG (ent. VÄISÄNEN)

Katso Anun tapahtumat: www.facebook.com/meedioanu/ tai ota yhteyttä tekstiviestillä: 050 340 8719

Anu on toiminut yli 15 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaansa mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta.

Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Anu auttaa myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Hän on järjestänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan eripuolilla Suomea.

Anu on saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa.


ALAN CRAIG

Alan Craig on skotlantilainen meedio, joka on asunut suurimman osan elämästään Glasgowssa. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Suomessa.

Alan on ollut spiritualismin kanssa tekemisissä koko elämänsä ajan. Hänen isovanhemmillaan oli spiritualisti-kirkko, jossa hän on myös nimensä saanut. Alan on ollut opiskelemassa elämään maallisissa ammateissa ja henkisyyttä hän on oppinut muita ihmisiä kohtaamalla. Alan on myös opiskellut Englannissa Arthur Findlay Collegessa ja ollut useita vuosia mukana kehityspiireissä.

Suomeen muutettuaan hän on toiminut yksinomaan henkimaailman palveluksessa ja pitänyt yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja koulutuksia.