Mediaaliset työpajat

ANU JA ALAN CRAIG
Aika: 12.11.2023 ja 3.12.2023 klo 16-21
Paikka: Valonsilta, Tampere

Opi ottamaan yhteys muidenkin aistien kautta kuin selvänäkemisen kautta. Tule vahvistamaan luottamusta  aisteihisi ja palvelemaan henkimaailmaa.

Opi tuntemaan henkimaailman tulijan persoona. Anna tulijan kertoa itsestään, muistoistaan ja tunteistaan omalla persoonallisella tavallaan.

Sinua ovat ohjaamassa meediot Anu ja Alan Craig tai Anu yksin. Alan puhuu englantia ja Anu kääntää hänen osuutensa.

Hinta: 80 € kpl / 145 € molemmat workshopit

ILMOITTAUTUMINEN JA KYSYMYKSET: TXT 050 340 8719/Anu Craig  (ent. Väisänen)


ANU CRAIG (ent. VÄISÄNEN)

Katso Anun tapahtumat: www.facebook.com/meedioanu/ tai ota yhteyttä tekstiviestillä: 050 340 8719

Anu on toiminut yli 15 vuoden ajan meediona auttaen rajan molemmilla puolilla olevia parhaansa mukaan. Istunnoissa ja meediotilaisuuksissa on mukana tunteiden koko kirjo, huumoria unohtamatta.

Meediotilaisuus on aina palvelus sekä henkimaailmalle että mukana oleville ihmisille. Anu auttaa myös ihmisiä ymmärtämään henkimaailman lainalaisuuksia ja löytämään omia henkisiä lahjojaan. Hän on järjestänyt erilaisia kursseja useiden vuosien ajan eripuolilla Suomea.

Anu on saanut koulutusta Englannissa Arthur Findlay Collegessa. Lisäksi parasta oppimista on jokainen kohtaaminen ihmisten kanssa.


ALAN CRAIG

Alan Craig on skotlantilainen meedio, joka on asunut suurimman osan elämästään Glasgowssa. Nykyisin hän asuu ja työskentelee Suomessa.

Alan on ollut spiritualismin kanssa tekemisissä koko elämänsä ajan. Hänen isovanhemmillaan oli spiritualisti-kirkko, jossa hän on myös nimensä saanut. Alan on ollut opiskelemassa elämään maallisissa ammateissa ja henkisyyttä hän on oppinut muita ihmisiä kohtaamalla. Alan on myös opiskellut Englannissa Arthur Findlay Collegessa ja ollut useita vuosia mukana kehityspiireissä.

Suomeen muutettuaan hän on toiminut yksinomaan henkimaailman palveluksessa ja pitänyt yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja koulutuksia.