Painonhallinta hypnoosin avulla

Painonhallinta hypnoosin avulla. Voit osallistua vain yhteen osioon tai kaikkiin oman tuntemuksesi mukaisesti. Kertaosallistumismaksu on 20 €/ hlö.
Valonsilta, Tampere
1. kerta  siirtyy syksylle 2024   klo: 17-18.30 
2. kerta  siirtyy syksylle 2024   klo: 17-18.30 
3. kerta  siirtyy syksylle 2024   klo: 17-18.30 

Painonhallinta hypnoosin avulla

Jos olet jo kokeillut monia laihdutustapoja, mutta mikään ei tunnu toimivan etkä pääse vanhoista tottumuksista eroon, niin kannattaa kokeilla hypnoosia. Tässäkin menetelmässä vaaditaan motivaatiota, mutta rentoutuneessa tilassa annetuilla suggestioilla saadaan helpommin alitajuisia tapoja muutettua, kuin vain järkeilemällä. Lisäksi osallistujat saavat myös muita vinkkejä painonhallintaan ja itsenäiseen mielikuvatyöskentelyyn.

Hypnoosisessioiden alussa on lyhyt johdatus hypnoosiin ja sen mahdollisuuksiin ja osallistujien syömistottumusten kartoitusta. Tämän jälkeen on kullakin kerralla hypnoosirentoutus ja painonhallintahypnoosi. Useampi hypnoosikerta vahvistaa muutokseen sitoutumista.

Hypnoosi on muuntuneen tietoisuuden tila, jossa ollaan tilanteesta riippuen eri asteisessa transsitilassa. Se on samankaltainen tila, jossa olemme esim. juuri ennen nukahtamistamme tai juuri herättyämme eli se on varsin luonnollinen tila. Tässä tilassa olemme avoimempia myös kuuntelemaan ja kuulemaan sisäistä ohjaustamme ja vastaanottamaan toivottuja suggestioita, joilla ohjata omia valintoja.

Hypnoosisessiot vetää hypnoterapeutti, sosiaalipsykologi, diplomiluontaisterapeutti ja hyvinvointikouluttaja Raija Pullinen, jolla on holistisen hyvinvoinnin puolelta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sekä hoidoista että koulutuksista mm. Frantsilassa. Hän kouluttaa ja tekee mm. vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, akupainantaa, fytoterapiaa, rentoutusterapiaa ja hypnoosia sisältäen esim. stressin- ja painonhallinnan ja aiempien elämien regressiot. Henkinen kasvu ja mielenhallinnan keinot ovat olleet hänen elämänpolullaan mukana yli kolme vuosikymmentä

Painonhallintahypnoosit sopivat kaikille asiasta kiinnostuneille. Rajoituksena ovat kuitenkin psykoosialttius tai skitsofrenia. Myöskään päihtyneenä tai voimakkaan lääkityksen alaisena ei voi osallistua hypnooseihin. On myös hyvä huomioida, että yksilöhypnoosilla päästään paneutumaan syvemmin henkilökohtaisiin syihin. Usein kuitenkin jo ryhmähypnooseissa saadaan toivottuja ja suotuisia muutoksia aikaan.

Lämpimästi tervetuloa mukaan keventämään kevättä kohti!

Kertaosallistumismaksu 20 €/ hlö.

Ilmoittautuminen: p. 040 502 1502