Raija Pullinen

Diplomiluontais-, diplomivyöhyke- ja -fytoterapeutti, hypnoterapeutti, energiahoitaja, sosiaalipsykologi ja hyvinvointikouluttaja

Raija on toiminut kanssakulkijana ja terapeuttina ihmisten kanssa yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Hänen työskentelynsä lähtökohtia ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, henkinen kasvu ja luovuus . Raija on koulutukseltaan sosiaalipsykologi YTM (Tampereen yliopisto) ja kliininen hypnoterapeutti (ICH). Lisäksi hän on kouluttautunut diplomivyöhyke-, diplomiluontais- ja diplomifytoterapeutiksi.

Raija on toiminut kouluttajana mm. Frantsilan hyvän olon keskuksessa vuodesta 1999. Hän kouluttaa vyöhyketerapeutteja ja vetää lyhytkursseja mm. vyöhyketerapiasta, akupainannasta, fytoterapiasta, Intialaisesta päähieronnasta, rentoutumisesta sekä mielen- ja stressinhallinnasta.

Raija on tutustunut itsesuggestioon ja itsehypnoosiin sekä mielikuvatyöskentelyyn jo teini-iässä ja on myöhemmin opiskellut näitä alueita ammatilliseen käyttöön. Hän on opiskellut myös erilaisia energiahoitoja hoitonsä tueksi, mm. Mikao Usuin Reiki-menetelmän lähi- ja kaukohoidon (I ja II-tasot) sekä energiaparannusmenetelmiä.

Raija on hoitanut asiakkaita erilaisilla täydentävillä hoidoilla jo 1990-luvun puolivälistä lähtien.

Raijalla on vahvana osaaminen luovasta puolesta, sillä hänellä on kuvataiteilijan koulutus (AMK) ja sitä edeltävinä käsi- ja taideteollisuuspuolen ja viriketoiminnan ohjaajan koulutus. Tätä osaamista hän on hyödyntänyt työskennellessään mm. lasten ja nuorten sekä vanhusten parissa.