Shamanistinen energiahoito

Aika: maanantai 3.7.2023 klo 9.00 - 18.00 välillä, hoito 2 h
Hoitajana: Sofia Nola
Paikka: Valonsilta, Tampere
Hinta: 80€

HENKILÖKOHTAINEN SHAMANISTINEN ENERGIAHOITO 2h / 80€

Tämä on Shamanistisiin oppeihin perustuva energiahoito, jonka aikana puhdistetaan kehoa ja mieltä hyvin syvällä tasolla. Jokainen hoito on yksilöllinen ja sen aikana painotetaan niitä asioita, mitkä eniten kaipaavat työstämistä. Hoidot tuntuvat usein myös fyysisellä tasolla, joten ne toteutetaan sillä vahvuudella, jolla hoidettava on sen valmis vastaanottamaan. Session lopussa kokemus käydään yhdessä läpi ja hoidettava saa kuvan siitä, mitä sen aikana on tapahtunut, Lisäksi hoidettava voi saada viestejä sekä tarvittaessa työkaluja ja ohjeita tulevaan.

Hoidossasi voi olla esim. tällaisia asioita:

  • energian ja hengen puhdistus
  • chakrojen puhdistus
  • tunnetason, ajatustason ja fyysisen tason kirkastuttaminen
  • energian suojaus
  • kadonneen sielun pelastus
  • negatiivisten käytösmallien lopettaminen
  • yhteys henkioppaisiin ja esi-isiin ja viestit heiltä
  • voimaeläimen pelastus
  • entiset elämät
Varaa aikasi: 040 502 1502
Hinta: 80€ 

Voit myös varata ajan etähoitoon!

Sofia Nola

"Shamanistisilla tavoilla on monia polkuja, ne kaikki ovat luonnonmukaisia, ne kunnioittavat syklejä ja tarkkailevat sen liikkeitä vastauksina. Parantajapolku ja energiamaailma ovat olleet aina elämässäni. Perin ne esivanhemmiltani ja molemmilta isovanhemmiltani. En tiennyt miten parantajanpolkua pitäisi kulkea nyky-yhteiskunnassa, joten päätin ilmaista itseäni tanssin keinoin.

Toimin vuodesta 2007 lähtien urbaanin tanssin opettajana ja valmistuin nykytanssin opettajaksi vuonna 2013. Tämä avasi minulle oven tanssin terapeuttiseen puoleen , ja vuonna 2015 aloin opiskella Barcelonassa maisterintutkintoa tanssin liiketerapeutiksi.

Olen tuntenut 18-vuotiaasta lähtien energistä kaaosta- tätä varten opiskelin Reikin kaikkia kolmea tasoa. Syvensin myös tietämystäni pakana- ja wicca-opetuksesta.

Olen työskennellyt ammattiparantajana vuodesta 2013 ja etsin jatkuvasti lisää työkaluja ymmärtääkseni, mitä tarkoittaa olla ihminen nyt. Siinä etsinnässä polkuni ristesi Amazonin alkuperäiskansojen parantamisjärjestelmän kanssa. Nämä shamanistiset tavat ja tieto muuttivat elämäni ja auttoivat minua näkemään, kuinka kaikki tuntui tarkoituksenmukaiselta. Huomasin, että tanssi on omaperäisin tapa parantaa ja kommunikoida jumalallisen kanssa. Yhä enemmän yhdistän sen, mitä tiedän uuden aikakauden tieteistä ja terapioista, esi-isien tietoon ja ohjaukseen harjoittamiseen. Ne ovat eri kieliä, jotka yrittävät auttaa meitä samassa - terveenä olemisessa - eri näkökulmista. Tärkein asia, jonka opin kaikista kokemuksistani energeettisesti ja inhimillisesti sanottuna, on se, että jumalallinen ja kaikki vastaukset odottavat meitä aina sisällämme."

Sofian sivut: Home | The Way Within (mywaywithin.com)