Henkisen kasvun
Syysseminaari 2023 Taivaanvalkeissa

TERVETULOA SYKSYISEEN LAPPIIN, LEVILLE!

Aika: 3.10 - 7.10.2023

Paikka: Tonttula ja  Levi Center Hullu Poro 


HENKISEN KASVUN SYYSSEMINAARI JÄLLEEN UPEASSA
ELÄMYSHOTELLI TAIVAANVALKEISSA LEVILLÄ!

Seminaarissa voit kehittää mediaalisia kykyjäsi useiden kokeneiden ja arvostettujen ohjaajien johdolla pitkän viikonlopun ajan!

Heittäydy Lapin tunnelmaan ja rauhaan!

OHJAAJAT :

Stella Upton - Vahvista todistusvoimaasi
Steven Upton - Transsihallinta ja -parannus
Alan Craig - Aihe tarkentuu
Anu Väisänen  - Aihe tarkentuu
Tuula Jukola-Nuorteva - Viestinvälitys
Tapio Voutilainen - Parantajakoulutus - tunnista kehon sisäiset liikkeet ja rytmit 
Annie ja Vesa - Aihe tarkentuu
Kaija Sundberg - Värit ja chakrat

HOITOPÄIVÄ/YKSITYISISTUNNOT 3.10.2023

YLEISÖLLE AVOIMET TILAISUUDET:

Luennot (10 €)
Tiedot päivittyvät myöhemmin

Meediotilaisuudet (15 €)
Tiedot päivittyvät myöhemmin!
(Olethan paikalla viimeistään 15 min ennen tilaisuuden alkua)

TERVETULOA PÄIVÄKÄVIJÄT!

Voit osallistua myös vain päiväksi työpajaan!
Hinta 70 € (sis. luento ja meediotilaisuuden).
Ilmoittaudu päiväkävijäksi: heidi.kassara@gmail.com

Ilmoittautumislomake aukeaa myöhemmin!

Seminaaritiedot päivittyvät myöhemmin!


Hoitopäivä 3.10.2023

Nyt on mahdollisuus päästä ennen seminaaria erilaisiin hoitoihin tiistaina 3.10.2023 klo 10.00 - 20.00.

Tarjolla on monipuolista hoitoa ja viestinvälitystä:

VIESTINVÄLITYS

(Stella Upton, Steven Upton, Anu Väisänen, Alan Craig, Annie)

INTUITIIVINEN HEALING

(Kaija Sundberg, Tapio Voutilainen)

BIODYNAAMINEN KRANIOSAKRAALIOSTEOPAATTI -hoito
(Tapio Voutilainen)

ENERGIAHOITO, 2 HOITAJAA
(Kaija Sundberg, Tapio Voutilainen, Anne Virtanen, Merja Kovalainen)

TRANSSIPARANNUS
(Annie ja Vesa, Alan Craig)

OHJAUSTA HENKISELLÄ POLULLA
(Heidi Kassara)


Hoidot : 60 €

Viestinvälitys: 75€ (+ tarvittaessa tulkki mukana)


HOITOPÄIVÄN VARAUKSET: heidi.kassara@gmail.com / puh. 050 338 4081

Tervetuloa!


Ohjaajat ja työpajojen aiheet

Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, kenen ohjaajan työpajassa mieluiten työskentelet.

Stella Upton

Vahvista todistusvoimaasi 

Olet osa todistusvoimaista tiimiä yhdessä kanssasi työskentelevän henkimaailman kanssa.  Tervetuloa parantamaan suhdettasi omaan tiimiisi! Samalla tutustut siihen, keitä he ovat ja tulet tietoiseksi omista kyvyistäsi ja tavastasi olla yhteydessä tiimiisi.  

Kaikki meediot toimivat omalla tavallaan, joten nyt on hyvä tutkia, mikä tapa on juuri sinulle parhaiten toimiva ja samalla saada muutama uusi työväline pakkiisi.  Stellan tuella opit myös hallitsemaan mahdollisia paineita, joita koet mediaalisessa työskentelyssäsi.  Anna oikean yhteyden vahvistua!

Saat uusia kokemuksia selvätietoisuuden, -kuulon ja -tuntoisuuden tiimoilta, kun tutkimme eri mediaalisuuden eri puolia. Valmistaudu työskentelemään yksilönä sekä osallistumaan ryhmäharjoituksiin.  Yksityisistuntojen harjoittelu on myös osa tätä kurssia.  


Stella Upton on suosittu englantilainen meedio ja opettaja jo 30 vuoden kokemuksella. Hän on opettanut Arthur Findlay Collagessa vuodesta 1999 ja lisäksi hän työskentelee myös muualla Isossa-Britanniassa sekä ulkomailla. Stella opettaa laajalla skaalalla, mm. viestintuontia, tietoisuutta, henkitaidetta, meditaatiota sekä paranormaaleita ilmiöitä. Uusimpana aluevaltauksena hänellä on auragraaffimaalaus.

Steven Upton

Transsihallinta ja -parannus

Tervetuloa tarkastelemaan, kuinka muuttuneet tietoisuuden tilat ja parantava mediaalisuus sopivat yhteen inspiroivan ja kontrolloidun puheen kanssa. Teemme kokeiluja transsitilojen kanssa ja yritämme tuoda ymmärrystä siitä, kuinka ne voivat monipuolisesti parantaa mediaalista työskentelyäsi. 


Steven Uptonin mediaalinen tie on alkanut jo vuonna 1971 ja vuodesta 1980 alkaen hän on erikoistunut mediaaliseen parantamiseen. Samaan aikaan hän kehitti myös transsikontrollia ja v. 1993 transsi ja parantaminen yhdistyivät eräässä tapahtumassa. Tämä aloitti pitkän kehitysmatkan, joka on johtanut hänet nykypäivän transsiparantamisen ja transsipuheen asiantuntijaksi. Steven on kehittänyt myös fysikaalista mediaalisuuttaan, joka voi näkyä transsiparantamisessa suorina fyysisinä vaikutuksina potilaissa.

Kaikki mitä Steven opettaa perustuu henkilökohtaiseen kokemukseen eikä siihen, mitä olen ehkä lukenut tai kuullut muiden opettavan.

Alan Craig

Aihe tarkentuu 


Alan Craig on kotoisin Skotlannista ja on saanut oppinsa Skotlannissa
ja Englannissa. Nykyään hän asuu Suomessa ja toimii meediona ja henkiparantaja. Hänen puhekielensä on englanti ja workshopissa on tulkki mukana koko ajan.

Tutustu Alaniin:

Maailmankuvia sarjassa: Alan Craig

RTV Yölähetys 18.10.2020

Maailmankuvia : Meedio Gathering / Alan Craig


Anu Väisänen 

Aihe tarkentuu


Anu Väisänen on toiminut linkkinä kahden maailman välissä yli 15 vuoden ajan. Hän pitää yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja kursseja ympäri Suomen.
Tutustu Anuun: 
RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube
RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube

Tuula Jukola-Nuorteva

Todistusvoimaisessa viestinvälityksessä nimensä mukaisesti vahvistamme kykyä luottaa entistä vahvemmin rakastavan henkimaailman läsnäoloon ja yhteyteen kanssamme. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa ja monipuolisten harjoitusten avulla, kykymme tunnistaa henkimaailman tulija nopein, selkein faktoin vahvistuu ja tiedostamme entistä selkeämmin sen, mitä aistimme eri aisteillamme. Vastaanottajan kannalta viestin merkityksellisyys syvenee yleiseltä tasolta entistä merkityksellisimmille tasoille. Kiinnitämme huomiota myös puhetapaamme ja vahvistamme taitojamme ilmaista asiat selkeästi, kannustavasti ja kuulijaansa arvostaen.

Tuula Jukola-Nuorteva on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa.

Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Tapio Voutilainen

Parantajakoulutus - tunnista kehon sisäiset liikkeet ja rytmit

Mikä on kehon kraniaalirytmi? Kehon kudoksilla on kraniaalirytmi, joka on fysiologinen rytmi, kuten sydämen ja hengityksen rytmi. Se voi häiriintyä stressin, rasituksen tai tapaturmien tuloksena. Kraniaalirytmien avulla voidaan auttaa kehoa korjaamaan siinä olevia mahdollisia virheasentoja.   

Kun opit tuntemaan oman kehosi, opit myös pitämään paremmin huolta sen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Kursseilla tutkitaan kehonsisäisiä liikkeitä ja rytmejä. Opit tunnistamaan erilaiset jännitystilat kehossasi ja löydät keinoja niiden purkamiseen. Kun kehosi voi hyvin, niin mielesikin on levollinen ja ajatuksesi kirkas. Sopii kaikille hoitamisesta kiinnostuneille. 


Tapio on saanut jo syntymälahjana parantajanlahjat - aivan kuten hänen mummollaankin oli. Hän kuitenkin sulki tämän puolen itsestään n. 8-vuotiaana, koska ei ymmärtänyt niitä ja pelästyi, kun henkimaailma lähestyi häntä.

Hoitokanavat avattiin uudestaan v. 1996, jolloin hän alkoi näkemään henkimaailman puolelle sekä aistimaan kehonsa kautta hoidettavan ongelmat. Tapiolla on myös verenseisauttamistaito.

Tapiolla on ollut jo 20 vuoden ajan oma Osteopatialikka, jossa hän tekee osteopaattisia hoitoja kaiken ikäisille vauvasta vaariin.

Annie ja Vesa

Aihe tarkentuu 


ANNIE
: Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm. transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta.

Annie on toiminut usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana. Hän on järjestänyt yhdistykselle teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

VESA: Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi.

Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannuksia, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja.

YHDESSÄ: Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin.

Kaija Sundberg

Chakrat ja sisäiset värisi

Löydä sisäiset värisi chakrojen kautta ja tunnista, mitä kukin väri sinulle merkitsee.

Tutustumme kahden päivän aikana henkilökohtaisten chakrojen ja niiden värien luomaan maailmaan ympärilläsi ja kuinka niihin voidaan vaikuttaa esim. eteeristen öljyjen kanssa. Käymme läpi värien merkitykset ja eri eteeristen öljyjen vaikutukset niihin. Opit myös, miten ne mahdollistavat sinun ymmärtää paremmin itseäsi ja ympäröivää maailmaa. 

Miksi asiat ovat niin kuin ovat ja mitä sinä voit tehdä asioille? Miten värit ja eteeriset öljyt auttavat sinua luottamaan enemmän itseesi? Kuinka pystyt itse kehittämään sitä maailmaa, joka täyttää paremmin toiveitasi ja rauhoittaa mieltäsi? 

Kaikki on mahdollista, kun annat sille mahdollisuuden. Elämä asettuu halutessasi sellaiseksi, että se palvelee sinua paremmin ja elät toivomaasi elämää. 

Tule kokemaan ja löytämään itsesi. Aina kannattaa sijoittaa itseensä ja siihen, että voit tulevaisuudessa paremmin.

Kaija Sundberg on omistaa Valonsillan, joka järjestää erilaisia kasvun ja hyvinvoinnin tapahtumia sekä antaa erilaisia hoitoja Tampereella ja Virroilla. Lue lisää Kaijasta täältä.

Maailmankuvia: Meedio Gathering: rajat ylittävä yhteistyö - YouTube 

Majoitus ja ateriapaketti

Seminaari järjestetään Levillä Taivaanvalkeissa, Upean Ounasjoen rantamaisemissa. Tapahtumaan voi osallistua myös ilman majoitusta.

Taivaanvalkeissa mahtuu majoittumaan n. 45 henkilöä. Lisätilaa löytyy Levin keskustan hotelli Hullu Porosta,

Majoitus- ja ateriapaketit seminaaripaikassa (ti-la):

  • yhden hengen huone/hlö : tiedot päivittyvät
  • 2-3 hengen huone/hlö: tiedot päivittyvät

Hinnat sisältävät ateriapaketin (aamiainen, lounas, iltapäiväkahvit, kotiruokapäivällinen ja iltapala)

Ateriapaketti päiväkävijöille : hinta päivittyy

VARAUS JA MAKSU

Majoitus- tai ateriapaketit varataan suoraan Taivaanvalkeista: sales@hulluporo.fi, p. +358 16 651 0500
Mainitse varausten yhteydessä mahdolliset ruokarajoitukset ja huonetoveritoiveet.

Seminaarimaksu

SEMINAARIMAKSU

Seminaarin hinta on:
- koko seminaari (4 pv.):  350 €
- puolikas seminaari (2 pv.): 160 €
- päiväkävijät: 70 €

Ilmoittautumisen varausmaksu 100 € maksetaan viikon sisällä ilmoittautumisesta. (Huom. Varausmaksu palautetaan vain lääkärintodistuksella)

MAKSUTIEDOT

Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89
Saaja: Luontaishoitola Valonsilta
Viite: 4132

Mahdollisuus yhteiskuljetuksiin, tiedustelut: Puh. +358 16 6510 500/sales@hulluporo.fi

TAPAHTUMAMAKSUT (KÄTEISELLÄ)

Meediotilaisuudet: 15 €
Luennot: 10 €
Viestinvälitys: 75 € (+ tarvittaessa tulkki mukana)
Healing: 60 €