Henkisen kasvun
Syysseminaari 2024 Taivaanvalkeissa

TERVETULOA SYKSYISEEN LAPPIIN, LEVILLE!

Aika: 3. - 6.10.2024

Paikka: Hotelli Taivaanvalkeat - Levi Center Hullu Poro ja Tonttula


HENKISEN KASVUN SYYSSEMINAARI JÄLLEEN UPEASSA ELÄMYSHOTELLI      TAIVAANVALKEISSA LEVILLÄ!
Seminaarissa voit kehittää mediaalisia kykyjäsi useiden kokeneiden ja arvostettujen ohjaajien johdolla!

TYÖPAJAT 5.-6.10.2024

OHJAAJAT :
Helena Lindblom  ja Mark Sinclair
- Healing workshop

Anu Craig  (ent. Väisänen) - Viestinvälitys työpaja
Annie ja Vesa - Aihe tarkentuu myöhemmin
Kaija Sundberg -  Symbolityöpaja 1 pv sekä Värit ja Chakrat  1pv

Muut mahdolliset työpajojen ohjaajat tarkentuvat kesän aikana


Seminaariohjelma - tarkentuu kesän 2024 aikana

YLEISÖLLE AVOIMET TILAISUUDET:

Meediotilaisuudet (15 €)

Pe 4.10.2024 klo: 18.30-20.00 - Helena Lindblom ja Mark Sinclair
La 5.10.2024 klo: 18.30-20.00 
Anu Craig

(Olethan paikalla viimeistään 15 min ennen tilaisuuden alkua)

TERVETULOA PÄIVÄKÄVIJÄT!

Voit osallistua myös vain päiväksi työpajaan!
Hinta 90 € (sis. meediotilaisuuden)
Ilmoittaudu päiväkävijäksi: TXT 040 650 6506

Heittäydy Lapin tunnelmaan ja rauhaan!

Hoitopäivät 3. ja 4.10.2024

Nyt on mahdollisuus päästä ennen seminaaria ja työpajojen alkua erilaisiin hoitoihin sekä varata aikoja yksityisistuntoihin:

  Torstaina 3.10. ja perjantaina 4.10. klo 10.00 - 18.00

                                                                    VIESTINVÄLITYS - YKSITYISISTUNNOT

Anu Craig, Helena Lindblom, Annie Valonsäde, Kaija Sundberg

                                                     INTUITIIVINEN HEALING / ENERGIAHOITO, 2 HOITAJAA

Kaija Sundberg, Merja Kovalainen, Anne Virtanen

                                                                                   TRANSSIPARANNUS

Mark Sinclair, Annie ja Vesa

          ÄÄNIMALJAHIERONTA (1 h) /
ÄÄNIMALJARENTOUTUS (voi olla useita osallistujia)
Helena Tiuraniemi


                                                                                   Hoidot : 70 € (45 min)

Viestinvälitys: 75 (45 min, tarvittaessa tulkki mukana)


HOITOJEN JA YKSITYISISTUNTOJEN VARAUKSET: TXT 040 650 6506

Tervetuloa!

SEMINAARIN OHJAAJAT

Anu Craig (ent. Väisänen)

5. - 6.10.2024 Viestinvälitystyöpaja

 

Anu Craig on toiminut linkkinä kahden maailman välissä yli 15 vuoden ajan. Hän pitää yksityisistuntoja, meediotilaisuuksia ja kursseja ympäri Suomen.
Tutustu Anuun:

RTV esittää: Paulin pakeilla Anu Väisänen - YouTube

RTVn Yölähetys 18.10.2020 - Vieraana meedio Anu Väisänen ja ystävät. - YouTube


Helena Lindblom

5. - 6.10.2024 Healing workshop

Helenan ykstityisistunnot:
Helena antaa yksityisistuntoja molempina hoitopäivinä. Voit valita haluatko viestejä henkimaailmasta vai arvion sinusta Helenan henkitiimin tuomana.

"Tämä arviointi on sinulle, jolla on halu saada syvempi ymmärrys, yhteys ja suhde henkimaailmaan ja omaan henkiseen työhösi. Saat henkilökohtaista opastusta, jossa sinulla on mahdollisuus saada selkeämpi ymmärrys prosessista, jossa olet ja miten voit kehittää henkistä polkuasi. Keskityn sinuun ja henkiseen potentiaaliisi sallimalla henkitiimini antaa henkiset aspektit sinusta. Keskityn henkiseen polkuusi ja annan sinulle opastusta henkiseen kehitykseesi."


Helena on Lindblom Academy - Inner Spirit Light in Sweden luoja. Helena erottautuu huomionarvoisena henkilönä henkisessä yhteisössä yli 25 vuoden kokemuksella meediona ja parantajana sekä alalla yli 15 vuotta opettajana toimineena. Hänen tietämyksensä on tunnustettu Skandinavian lisäksi myös kansainvälisesti; kiitos hänen laajan työnsä mediumismin ja parantamisen parissa luentojen, seminaarien ja työpajojen järjestäjänä ja opettajana.

Helenan lähestyminen opettamiseen on maanläheistä, selkeää ja kannustavaa tehden monimutkaisista käsitteistä helposti ymmärrettäviä ja samaistuttavia. Hän uskoo oppilaiden itsetietoisuuden ja potentiaalin ruokkimiseen sekä korostaa itseluottamuksen ja henkimaailman luottamuksen tärkeyttä jokaisen henkisellä matkalla. Hänen intohimonsa työtään kohtaan luo positiivisen oppimisen ympäristön, innostaen oppilaitaan avosylin kokonaisvaltaiseen kasvuun. Hänen ensisijainen tavoitteensa on oppejaan jakamalla kouluttaa osaavia henkimaailman edustajia.

Helenan ainutlaatuiset saavutukset alalla erottaa hänet muista. Hän on ainoa henkilö Skandinaviassa, joka on saavuttanut Englannissa sijaitsevan Arthur Findley Collegen arvostetun DSNU (Diploma in Mediumship), joka edustaa korkeinta pätevyyttä mediumismissa. Lisäksi hän on saavuttanut CSNU(t) diplomin mediumismista, joka kertoo mediumismin opettamisen pätevyydestä. Tämäkin saavutus ainoana Skandinaviassa. Tunnustukset vahvistavat hänen pätevyyttään sekä luotettavuuttaan opettajana mediumismin saralla.

Helenan filosofia on kertoa henkimaailman faktoista ja todisteista totuudenmukaisesti. Hänen intohimonaan on lisätä tietoisuutta henkimaailmasta, painottaa sen läsnäoloa ja olemusta opetuksessa, yleisötilaisuuksissa ja kaikissa eri kommunikoinnin muodoissa.

Helenan opetusohjelma on monipuolinen ja kattava sisältäen meditaatiota, tietoisuutta, henkistä ja henkilökohtaista kehitystä, filosofiaa, yleisötilaisuuksissa esiintymistä, mindfulnessia, esiintymistaitoja, kommunikointia, parantamista ja paljon muuta. Hänen innovatiiviset ja positiiviset opetusmetodit voimaannuttavat oppilaiden henkistä kasvua sekä auttavat heitä kasvattamaan synnynnäisiä kykyjään ja lahjojaan.

Helenan lähestymistapa opettamiseen ja omien lahjojensa jakamiseen perustuu hänen sitoutumiseensa opettaa seuraavan sukupolven meedioita ja parantajia varmistaen, että heillä on perusteelliset opit sekä oikeanlaista itsevarmuutta ja että he ovat tietoisesti yhteydessä henkiseen polkuunsa.

Seuraa Helenaa Sosiaalisessa mediassa; YouTube, Facebook ja Instagram


Mark Sinclair

5. - 6.10.2024 Healing workshop

Mark on englantilainen meedio ja transsiparantaja, joka on työssään omistautunut henkimaailmalle yli viisi vuosikymmentä. Hänen maailmanlaajuinen matkansa henkimaailman palvelemiseksi ei ainoastaan kuvaa hänen kykyjään, vaan se kuvaa myös hänen syvällistä rakkautta, kunnioitusta ja ymmärrystä henkimaailmaa kohtaan.

Markin lähestyminen opettamista kohtaan on yhtä ainutlaatuista kuin hänen opettamansa yksilötkin. Tunnistaen jokaisen oppilaan yksilöllisen polun hän tarjoaa eri tasoisia kursseja henkisyyden tutkimiseen – aloittelijasta kehittyneisiin ammatinharjoittajiin. Hänen opetuksensa keskiössä on henkisen voiman kanssa sulautuminen - keskeinen harjoitus, joka vahvistaa meedion yhteyttä henkimaailman kanssa ja tehostaa parantamisen, mediumismin ja henkimaailman filosofisten opetusten sisäistämisen kykyä.

Hän korostaa henkisten energioiden yhteensovittamisen tärkeyttä, uskoen yhteyden kasvattavan vahvemman ja läheisemmän yhteyden henkimaailman kanssa. Yhteyden joka toimii peruskivenä parantamisessa, mediumismissa ja henkilökohtaisessa kehityksessä. Hänen mielestään mediumistinen kehitys vaatii keskittymistä henkiseen puoleen sopusoinnun ja tasapainon saavuttamiseksi. Tämä tasapainon tila on avain henkisten ilmiöiden tuottamiseen, jossa fyysisten ja henkisten energioiden sulautuminen tapahtuu.

Hänen luonnollinen huumorinsa ja syvä empaattisuutensa on inspiroinut ja nostattanut lukemattomia ihmisiä maailman laajuisesti. Jakaen synnynnäistä viisauttaan opettajana, oppaana, voimaannuttavana luennoitsijana, parantajana ja henkisenä meediona hän vaikuttaa nostattavasti opetettavien kehitykseen.

Hän myös painottaa henkimaailman viisauteen johtavan polun vaativan ajallista sitoutumista, luottamusta, kurinalaisuutta ja eritasoista harjoittelua. Tämän ymmärtäminen ja kunnioittaminen on olennaista heille, jotka haluavat kehittyä mediumismin, parantamisen tai transsin saralla. Hän korostaa harjoittelun tärkeyttä henkimaailman tarpeiden, korkeamman tarkoituksen toteuttamista omien henkilökohtaisten halujen sijaan

Annie ja Vesa

5.-6.10.2024  Työpajan aihe tarkentuu myöhemminANNIE: Lapsuudesta asti näkymättömän maailman olemassaolon aistinut Annie koki ensimmäisen omakohtaisen yhteydenoton henkimaailmasta 11-vuotiaana ja on sittemmin elämänsä aikana monipuolisesti opiskellut mediumismia suomalaisten kurssitusten lisäksi 10 vuoden ajan arvostetussa Arthur Findlay Collegessa Englannissa, mm. transsia, shamanismia, viestinvälitystä ja henkitaidetta.

Annie on toiminut usean vuoden ajan Turun Henkisen Kehityksen Yhdistys r.y puheenjohtajana. Hän on järjestänyt yhdistykselle teemailtoja, pitänyt yksityisistuntoja, tehnyt parannusta sekä ohjannut pienryhmiä.

VESA: Vesalla on ollut aina tietynlainen tietoisuus näkymättömän maailman olemassaolosta ja hän on myös ollut tietoinen auttajista rinnallaan. Tärkeä tehtävämme ihmisenä on hoitaa työ, perhe-elämä ja muut velvoitteet, joten Vesallakin nuo sekä ulkomaankomennukset vaativat aikanaan oman panostuksensa ja henkisyyden harjoittaminen jäi myöhemmäksi.

Nyt päivätyön velvoitteet ovat päättyneet ja Vesaa onkin vauhdilla viety henkisellä tiellä eteenpäin. Vesa on opiskellut Arthur Findlay Collegessa kymmenen vuoden ajan ja kehittänyt henkisiä taitojaan monipuolisesti, tehnyt parannuksia, istuntoja sekä vetänyt pienryhmäiltoja.

YHDESSÄ: Kuin ennalta määrätyin askelmerkein Annie ja Vesa ovat ohjautuneet asumaan samaan osoitteeseen Pirkanmaalla. He jakavat yhteisen kiinnostuksen mediumismiin ja muiden auttamiseen tätäkin kautta. Erityisesti transsi sekä -transsiparannus ovat molempien sydäntä lähellä, viime vuosina myös fysikaalinen mediumismi on tullut mukaan. Kuitenkin kaikki osa-alueet kiinnostavat heitä ja henkimaailmasta on heille annettu tiedoksi, että on myös mahdollista yhdistää mediumismin eri muotoja uusin tavoin.

Annie ja Vesa korostavat kaiken mediumismin harjoittamisen pohjana omassa voimassa istumisen tärkeyttä ja sitä kautta kontaktin ja yhteistyön parantamista kunkin oman henkimaailman tiimin.

Kaija Sundberg

5.10.2024   Symbolien maailma avautuu
6.10.2024   Värit ja Chakrat


Kaija Sundberg on omistaa Valonsillan, joka järjestää erilaisia kasvun ja hyvinvoinnin tapahtumia sekä antaa erilaisia hoitoja Tampereella ja Virroilla. Lue lisää täältä.

Maailmankuvia: Meedio Gathering: rajat ylittävä yhteistyö - YouTube

Seminaarimaksu

Seminaarimaksu tarkentuu myöhemmin

TAPAHTUMAMAKSUT (KÄTEISELLÄ)

Meediotilaisuudet: 15 €
Luennot: 10 €
Henkien jäljillä yöretki:
15 €
Viestinvälitys:
  75 € (+ tarvittaessa tulkki mukana)
Hoidot:
70€ (+ tarvittaessa tulkki mukana)

MAKSUTIEDOT

Tilinro: FI87 5403 4120 0029 89
Saaja: Luontaishoitola Valonsilta
Viite: 4174
Varausmaksu:
Loppumaksu: 3.9.2024 mennessä.