Transsityöpaja

HELENA LINDBLOM JA MARK SINCLAIR

Aika: La 16.11. ja Su 17.11.  klo 10.00 - 17.00
Paikka: Valonsilta, Tampere

Tervetuloa mukaan syventämään transsin taitojasi!

Helenan ja Markin opastuksella transsin jatkokurssilla sukelletaan vielä syvemmälle transsin ihmeelliseen maailmaan.  Työpajaan voi osallistua, kun hallitsee transsin alkeet. 

Tulkki työpajassa mukana molempina päivinä.

Hinta: 130 €/sis. opetuksen ja ruoan/kahvi  (245 € molemmat päivät la-su)

Maksut:
Maksu tilille FI87 5403 4120 0029 89 / Luontaishoitola Valonsilta / Viite 3984.


Helena Lindblom

Helena on Lindblom Academy - Inner Spirit Light in Sweden luoja. Helena erottautuu huomionarvoisena henkilönä henkisessä yhteisössä yli 25 vuoden kokemuksella meediona ja parantajana sekä alalla yli 15 vuotta opettajana toimineena. Hänen tietämyksensä on tunnustettu Skandinavian lisäksi myös kansainvälisesti; kiitos hänen laajan työnsä mediumismin ja parantamisen parissa luentojen, seminaarien ja työpajojen järjestäjänä ja opettajana.

Helenan lähestyminen opettamiseen on maanläheistä, selkeää ja kannustavaa tehden monimutkaisista käsitteistä helposti ymmärrettäviä ja samaistuttavia. Hän uskoo oppilaiden itsetietoisuuden ja potentiaalin ruokkimiseen sekä korostaa itseluottamuksen ja henkimaailman luottamuksen tärkeyttä jokaisen henkisellä matkalla. Hänen intohimonsa työtään kohtaan luo positiivisen oppimisen ympäristön, innostaen oppilaitaan avosylin kokonaisvaltaiseen kasvuun. Hänen ensisijainen tavoitteensa on oppejaan jakamalla kouluttaa osaavia henkimaailman edustajia.

Helenan ainutlaatuiset saavutukset alalla erottaa hänet muista. Hän on ainoa henkilö Skandinaviassa, joka on saavuttanut Englannissa sijaitsevan Arthur Findley Collegen arvostetun DSNU (Diploma in Mediumship), joka edustaa korkeinta pätevyyttä mediumismissa. Lisäksi hän on saavuttanut CSNU(t) diplomin mediumismista, joka kertoo mediumismin opettamisen pätevyydestä. Tämäkin saavutus ainoana Skandinaviassa. Tunnustukset vahvistavat hänen pätevyyttään sekä luotettavuuttaan opettajana mediumismin saralla.

Helenan filosofia on kertoa henkimaailman faktoista ja todisteista totuudenmukaisesti. Hänen intohimonaan on lisätä tietoisuutta henkimaailmasta, painottaa sen läsnäoloa ja olemusta opetuksessa, yleisötilaisuuksissa ja kaikissa eri kommunikoinnin muodoissa.

Helenan opetusohjelma on monipuolinen ja kattava sisältäen meditaatiota, tietoisuutta, henkistä ja henkilökohtaista kehitystä, filosofiaa, yleisötilaisuuksissa esiintymistä, mindfulnessia, esiintymistaitoja, kommunikointia, parantamista ja paljon muuta. Hänen innovatiiviset ja positiiviset opetusmetodit voimaannuttavat oppilaiden henkistä kasvua sekä auttavat heitä kasvattamaan synnynnäisiä kykyjään ja lahjojaan.

Helenan lähestymistapa opettamiseen ja omien lahjojensa jakamiseen perustuu hänen sitoutumiseensa opettaa seuraavan sukupolven meedioita ja parantajia varmistaen, että heillä on perusteelliset opit sekä oikeanlaista itsevarmuutta ja että he ovat tietoisesti yhteydessä henkiseen polkuunsa.

Seuraa Helenaa Sosiaalisessa mediassa; YouTube, Facebook ja Instagram

Mark Sinclair

Mark on englantilainen meedio ja transsiparantaja, joka on työssään omistautunut henkimaailmalle yli viisi vuosikymmentä. Hänen maailmanlaajuinen matkansa henkimaailman palvelemiseksi ei ainoastaan kuvaa hänen kykyjään, vaan se kuvaa myös hänen syvällistä rakkautta, kunnioitusta ja ymmärrystä henkimaailmaa kohtaan.

Markin lähestyminen opettamista kohtaan on yhtä ainutlaatuista kuin hänen opettamansa yksilötkin. Tunnistaen jokaisen oppilaan yksilöllisen polun hän tarjoaa eri tasoisia kursseja henkisyyden tutkimiseen – aloittelijasta kehittyneisiin ammatinharjoittajiin. Hänen opetuksensa keskiössä on henkisen voiman kanssa sulautuminen - keskeinen harjoitus, joka vahvistaa meedion yhteyttä henkimaailman kanssa ja tehostaa parantamisen, mediumismin ja henkimaailman filosofisten opetusten sisäistämisen kykyä.

Hän korostaa henkisten energioiden yhteensovittamisen tärkeyttä, uskoen yhteyden kasvattavan vahvemman ja läheisemmän yhteyden henkimaailman kanssa. Yhteyden joka toimii peruskivenä parantamisessa, mediumismissa ja henkilökohtaisessa kehityksessä. Hänen mielestään mediumistinen kehitys vaatii keskittymistä henkiseen puoleen sopusoinnun ja tasapainon saavuttamiseksi. Tämä tasapainon tila on avain henkisten ilmiöiden tuottamiseen, jossa fyysisten ja henkisten energioiden sulautuminen tapahtuu.

Hänen luonnollinen huumorinsa ja syvä empaattisuutensa on inspiroinut ja nostattanut lukemattomia ihmisiä maailman laajuisesti. Jakaen synnynnäistä viisauttaan opettajana, oppaana, voimaannuttavana luennoitsijana, parantajana ja henkisenä meediona hän vaikuttaa nostattavasti opetettavien kehitykseen.

Hän myös painottaa henkimaailman viisauteen johtavan polun vaativan ajallista sitoutumista, luottamusta, kurinalaisuutta ja eritasoista harjoittelua. Tämän ymmärtäminen ja kunnioittaminen on olennaista heille, jotka haluavat kehittyä mediumismin, parantamisen tai transsin saralla. Hän korostaa harjoittelun tärkeyttä henkimaailman tarpeiden, korkeamman tarkoituksen toteuttamista omien henkilökohtaisten halujen sijaan

.