Tunnepuolen vapautuminen eteerisillä öljyillä - 10.3.2023

SUSAN NEARY

Aika: 10.3.2023 klo 9-17
Paikka: Valonsilta, Tampere
(Tulkki mukana) 

Opi vapauttamaan omia ja muiden tunteita eteeristen öljyjen avulla!

Mitä ovat tunteet? Päivittäiset tunteemme ovat peräisin solumuistista, jotka ovat syntyneet emotionaalisista kokemuksista menneisyydestä. Osaa muistoista emme ole pystyneet käsittelemään, ymmärtämään tai ratkaisemaan.

Nämä kokemukset ja muistot vaikuttavat toimintaamme myös tietämättämme, sekä ohjelmoivat ajatuksiamme ja vaikuttavat elämäämme kaikilla osa-alueilla - erityisesti silloin, kun teemme päätöksiä. Kun keskitymme vahvistamaan tunteitamme, voimme korjata monia asioita elämässämme niin fyysisellä, henkisellä kuin hengelliselläkin puolella.

Jos ajatuksissamme on rajoittavia uskomuksia; johtuen peloista, itsekunnioituksen puutteesta tai ajatuksesta, etten ole tarpeeksi hyvä, tulemme tekemään ratkaisuja, jotka rajoittavat eteenpäin pääsyämme. Tällöin menemme kauemmaksi siitä päämäärästä, joihin kapasiteettimme riittäisi.

Miten öljyt toimivat tunnepuolella yksinkertaisuudessaan? Eteeristen öljyjen molekyylit kulkeutuvat suoraan tunnepuolelle aivoissa hajureseptoreita pitkin ja ne voivat tuoda sellaisia asioita käsittelyyn, joita olemme unohtaneet ja antaa meille uuden mahdollisuuden käsitellä ja ratkaista ne.

Kun puhdistamme tunnelastia, minä kuva selkeytyy automaattisesti, ja elämä vaan paranee entisestään.

Tarvikkeet: Koulutuksessa käytetään Eteeristä Tunneöljysettiä (6 eri öljyä): Valor, Harmony, Forgiveness, Present time, Release ja Inner Child. Setin voi ostaa myöhemmin (290 €, osamaksumahdollisuus).

HINTA - Hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan.
Kurssi toteutuu 8 opiskelijalla, hinta 260 €/hlö. Yli 12 opiskelijalla hinta 170€/hlö.

SITOVA ENNAKKOMAKSU - Ennakkomaksu 100 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ennakkomaksua ei palauteta, se käytetään kouluttaja- ja tulkkikuluihin.

ILMOITTAUTUMINEN:
Kaija Sundberg puh. 040 502 1502
Yhteydenottolomake / luontaishoitolavalonsilta@gmail.com

Maksut:
Maksu tilille FI87 5403 4120 0029 89 / Luontaishoitola Valonsilta/ Viite 4103.  


Susan Neary on Raindrop-tekniikan johtava kouluttaja ja luennoitsija Euroopassa. Hän pitää säännöllisesti erilaisia terapiakursseja, joista suosituimpia ovat Raindrop&Vitaflex, aromaterapia, Golden Touch - vyöhyketerapia, emotionaalinen vapautuminen eteeristen öljyjen sekä muinaisten öljyjen kautta.
Susan tutkii eri aiheita edelleen ja jakaa tietojaan omassa yksityisessä koulutusyrityksessään sekä vierailevana luennoitsijana eri korkeakouluissa. Hän työskentelee asiakkaiden parissa vastaanotollaan Lancashiressa, Englannissa.