Työpajat - Viestinvälitys

TUULA JUKOLA-NUORTEVA

Aika: 13.-14.1.2024 KLO 10.00 - 16.00 => siirtyy keväämmälle, aikataulu tarkentuu myöhemmin
Paikka: Valonsilta, Tampere

Monipuolisten harjoituspäivien aikana vahvistamme kykyä tiedostaa ja tunnistaa rakastavan henkimaailman läsnäoloa entistä vahvemmin. Tässä hoitavassa ja voimauttavassa energiassa ja ohjauksessa vahvistamme olemassa olevia taitojamme tunnistaa henkimaailman tulija nopeasti ja todistusvoimaisesti. 

Kykymme sanoittaa aistimamme mediaaliset viestit ja tunteet selkeiksi ja ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi vahvistuu. Monipuolisten mediaalisten harjoitusten avulla toimimme selväkuuloisesti, selvätuntoisesti ja selvänäköisesti ja meillä on myös mahdollisuus avautua kevyen transsin energioille. 

Toteutamme mediaalista viestinvälitystä ja kanavointia pareittain, pienryhmissä ja halutessamme myös ryhmän edessä. Rakastavan henkimaailman ohjauksessa meillä on tilaisuus löytää uusia mahdollisuuksia ja ulottuvuuksia omassa tavassamme palvella ja auttaa niin itseämme kuin muitakin. Tervetuloa oppimaan ja vahvistamaan yhteyttäsi ja työskentelytapojasi henkimaailman tiimin kanssa!

Mukaan voi tulla sekä aloittelijat, että jo pidemmälle ehtineet - harjoittelu auttaa kaikkia!

Hinta 100 €/päivä tai 195 €/2 päivää (hinnat sis. ruokailut)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: p. 040 502 1502

Maksut:
Maksu tilille FI87 5403 4120 0029 89 / Luontaishoitola Valonsilta / Viite 4077.   

TUULA JUKOLA-NUORTEVA on toiminut meediona yli 20 vuotta. Hän opiskeli mediaalisia taitoja Lontoossa College of Psychic Studies:ssa Gerrie Machin johdolla useita vuosia ja suoritti samalla healing -opintoja. Opintojen jälkeen Tuula kutsuttiin College of Psychic Studies:iin töihin meedioksi ja opettajaksi. Vuosien ajan hän ohjasi Collegella viikoittaisia mediaalisia harjoitusluokkia ja johti työpajoja, piti meediotilaisuuksia ja antoi yksityisistuntoja. Tuula vieraili useasti myös meediona Lontoon spiritualistissa kirkoissa ja palveluksissa. 

Vuodesta 2000 lähtien Tuula on vieraillut ja toiminut myös Suomen Spiritualistisessa Seurassa, Henkisen kehityksen seuroissa ja kesäseminaareissa meediona ja opettajana sekä ohjaajana kansallisilla mediaalisilla perus - ja jatkokursseilla että Henkisen tietouden kursseilla. Ammattipedagogina Tuula uskoo vahvasti siihen, että ohjaajan tärkein tehtävä on saada oppilaat loistamaan turvallisessa, kannustavassa ja positiivisessa ilmapiirissä.