Uudenkuun voimailta 14.8.2023


OHJAAJAT: TYTTI JA ANNE

Aika: 14.8.2023 klo 18.00
Paikka: Valonsilta, Tampere

Voimailta on ainutlaatuinen yhdistelmä astrologiaa, energiahoitoa sekä henkilökohtaista kanavointia Sinulle.

Ilta sisältää astrologisen ajankuvan tulkinnan yhteisesti, energiahoitoa, viestintuontia jokaiselle puheella ja kirjoitettuna sekä tukea oman herkkyyden kanssa elämiseen. Ilta kestää n. 1,5 tuntia.

Haluamme Annen kanssa kehittää mediaalista työtämme ja antaa parantavan voiman hoitaa niin energeettisesti kuin sanoillakin. Uskomme, että ihminen voi sitä paremmin, mitä syvällisemmin hän tuntee ja hyväksyy itsensä. Haluamme auttaa jokaista katsomaan itseään myötätuntoisesti ja ymmärtäväisesti sekä antaa oman valon loistaa vapaasti.

Tavoitteemme on, että jokainen osallistuja tuntee olonsa illan myötä voimaantuneeksi ja kokee itsensä erityiseksi juuri sellaisena kuin on. Lisäksi kukin osallistuja saa henkilökohtaisen kirjoitetun kanavoinnin. Illassa ei tarvitse jakaa itsestään mitään, jos ei halua. Kaikki viestintuonti illan aikana on voimaannuttavaa ja myötätuntoista.

Oviraha 20€

Iltaan mahtuu mukaan max 5 henkilöä

Ilmoittaudu mukaan: 050 564 1073Voimaannuttava hoitohetki kotiin

Voit tilata rentouttavan ja voimaannuttavan hoitohetkemme myös kotiin puh. 050 564 1073 (hinta 70 €).Tytti ja Anne

Tytti aloitti mediaalisen työskentelyn vuonna 2016, jolloin elämä johdatti hänet intuitiota avaavalle kurssille. Siitä lähtien herkkyyden harjoittaminen on ollut keskeinen osa hänen elämäänsä. Mediaalisia kykyjä Tytti on harjoittanut eri meedioiden johdolla ja oppia on haettu aina Englannista Arthur Findlay Collagesta asti vuosina 2017-2019 eri kursseilta. Tällä hetkellä Tytti harjoittaa transsia, inspiraatiokirjoittamista, vetää mediaalista Kalevan Ladyt- kehityspiiriä yhdessä Annen kanssa sekä tutkii ja tulkitsee astrologiaa. 
Erityisosaaminen: suomalainen viittomakieli ja viitoittu puhe 
Lue lisää Tytistä

 

Annen tie henkisyyden maailmaan alkoi rytinällä v. 2012 siskon suositeltua uutta kokemusta: energiahoitoa. Tämä jälkeen ei ole ollut paluuta takaisin vaan häntä on johdateltu kurssilta toiselle sekä Arthur Findlay Collageen että kotimaan tapahtumiin. Anne on ollut Voimanaiset -kehityspiirissä vuodesta 2014 oppien oman herkkyyden vahvistamista ja mediaalisuutta monipuolisilla harjoituksilla. Vuodesta 2018 alkaen hän on vetänyt yhdessä Tytin kanssa Kalevan Ladyt -kehitysryhmää sekä osallistunut transsipiiriin. Tällä hetkellä Annen sydäntä lähellä on eri transsin tasoilla työskentely ja healing.