Vyöhyketerapian perusteet

Kaija Sundbergin ohjaama vyöhyketerapian perusteet eteerisillä öljyillä ja akupainannalla tehostettuna.  

Valonsilta, Tampere  la - su  25.5. -26.5.2024 klo: 10-16

Kurssin osallistumismaksu on 190 €/ hlöLisätiedot ja ilmoittautuminen: Kaija, puh. 040 502 1502


Vyöhyketerapia eteerisillä öljyillä ja akupainannalla tehostettuna

Vyöhyketerapia on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto ja sen on ajateltu saaneen alkunsa kiinalaisilta, jotka harjoittivat akupunktion kaltaisia painantahoitoja. 

Hoidossa painellaan ja stimuloidaan kevyehkösti sormilla ja peukalolla kehon heijastealueita, jotka vastaavat kehon kaikkia alueita. Vyöhyketerapia  eteerisillä öljyillä hoidossa käsitellään samoja kohtia jaloissa laajemmilla otteilla, kuin perinteisessä vyöhyketerapiassa. 

Vyöhyketerapiahoito on erittäin rentouttava ja miellyttävä holistinen hoitomuoto, jossa käsitellään jalkapohjia ja jalkateriä koko kehon hoitamiseksi. Vyöhyketerapia hoito ei ole lääketieteellinen hoito, eikä siinä tehdä diagnooseja, vaan autetaan kehoa korjaamaan itse itsensä purkamalla jännitystä, lievittämällä stressiä ja lisäämällä rentoutumista.

Hoito tehdään joko hoitopöydällä, tai jos ei ole tätä mahdollisuutta, niin istuen tuolilla, jolloin jalat ovat hoitajan sylissä.Vyöhyketerapia toimii parhaiten, kun siihen yhdistetään eteeriset öljyt. Hoidossa käytän seitsemää eteeristä öljyä, jotka tehostavat hoidon vaikutusta upealla tavalla.

Hoidon hyödyt; Parantaa verenkiertoa, vähentää stressiä, auttaa rentoutumaan, emotionaalisen ja mielen terveyden tasapainotus, kivunlievitys, tasapaino, energisyys, imuuni puolustuksen koheneminen.

Hoidon esteet: Jalkasieni, syylät, suonikohjut ja jalkatulehdukset (jalkojen ihon pitää olla ehjä). Tarttuvat sairaudet, vakavat verenkiertohäiriöt, sydänsairaudet, korkea verenpaine, epilepsia, akuutin vaiheen syöpä, äskettäiset murtumat, äskettäiset verenvuodot, raskaus