Yolanda Fotaki

Valonsillan Kesäseminaarissa Taivaanvalkeissa Yolanda Fotakin VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN KRISTALLIHOITO, jonka kesto on 1h. Hoidon hinta on 80 €.

Kristallihoitoja varattavissa Kesäseminaarissa  14.-15.6.2024  - varaa aikasi TEXT  040 650 6506

Tulkki on hoidoissa mukana tarvittaessa.

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN KRISTALLIHOITO / Yolanda Fotaki

-Edistyksellinen kristalliterapia menetelmä

- Kristallien, äänen ja värien yhdistelmä

- Tulevaisuuden hoitomuoto ihmisen soluille

Maapallo muuttuu nopeasti kaikilla tasoilla. Se viimeistelee viimeistä kierrostaan pitkän ja tuskallisen kehityskaaren loppuunsaattamiseksi. Yhdessä planeetan kanssa moni ihminen muuttuu psyykkisesti ja fyysisesti.

Kun viidennen ulottuvuuden taso yhdistyy auringon ja maan järjestelmään, kristallinen koostumus vastaanottaa muutoksen valoaineet.

Viidennen ulottuvuuden kristallihoito kiihdyttää puhdistusta ja hoitoa, joka on mahdollinen kaikille.Hoidon aikana viidennen ulottuvuuden Enkelikoordinaattorit ovat läsnä ja ohjaavat koko parannustapahtuman.

Kristallit ovat eläviä olentoja, joilla on tiettyjä korkean älykkyyden vahvuuksia ja ominaisuuksia. Kristallit tekevät yhteistyötä Enkelikoordinaattorien ja parantajien kanssa.

Kristallit ovat energiamuuntajia, jotka tarjoavat korkean tason parannusta. Muuntavat ja päivittävät jopa ihmisen dna:ta. Nämä muutokset ja päivitykset auttavat ihmisiä omaksumaan uuden tiedon, jotta he voivat pysyä mukana ja sopeutua nopeisiin muutoksiin, joita tapahtuu eripuolilla maapalloa.

Tämä hoitotapa muuntaa erikoisella tavalla negatiivisia ja myrkyllisiä energioita samalla, kun se aktivoi uusia ominaisuuksia kuten tasapainoa, parannusta, puhdistusta, suojelua ja terveitä käskyjä koko hermojärjestelmään.

Yhdistyminen sydämeen ja luottamus Korkeimpaan Minään on avainasemassa hoitotilanteessa, jotta kaikki esiin tulevat muutokset voidaan menestyksellisesti vastaanottaa ja maadoittaa elämään. Nautinnollisia hetkiä !

YOLANDA FOTAKI on Kreikkalainen Ateenassa asuva parantaja ja opettaja viidennen ulottuvuuden kristalliääniterapiaan ja henkisen terveyden neuvonantaja.

Vuonna 2005 hän aloitti seuraamaan henkistä polkua Maria Zavoun, Angelic Academyn luojan, kanssa . Siellä hänet koulutettiin viidennen ulottuvuuden kristalliääniterapiaan.

Seuraavaksi hän suoritti opinnot henkisen terveyden neuvonantajana Natural Healt Science college of Athensissa.

Hän toimii ohjaajana psykoterapia ryhmille Angelic Academiassa.

Hän on kehittänyt erityisen menetelmän puhdistaa energioita tilassa ja aktivoida energiaportteja. Hän myös opettaa näitä menetelmiä ja pitää koulutustilaisuuksia .

Hänen korkeimman Enkeli- itsensä tavoite on oppia enemmän äänivärähtelyistä ja toteuttaa sielun tehtäväänsä.

Erityisilmoitus:

Yolanda Fotaki kristalliparantajana on koulutettu toimimaan yhdessä kristallien ja enkelikoordinaattorien kanssa hoidon aikana monella eri tasolla. Kristalliterapia on harmoninen hoitomuoto, joka kunnioittaa jokaisen henkilökohtaisia tarpeita.

Monen vuoden käytännön kokemuksella hänen kauttaan kanavoidaan viestejä koskien yksilöä tai ryhmää ja tämä tekee jokaisesta istunnosta ainutlaatuisen.

Hän toimii aina Korkeimman Minän ja Taivaallisten opettajien ohjauksessa ja tuella.