Aiempien elämien regressiohypnoosi

RAIJA PULLINEN

Aika: Torstai 16.2.2024 klo 17-18.30
Paikka: Valonsilta, Tampere

Ryhmähypnoositilaisuus - Johdatus aiemman elämän kokemiseen

Tilaisuus alkaa luennolla, jossa on lyhyt johdatus hypnoosiin, minkä jälkeen on hypnoosirentoutus ja ohjaus aiemman elämän kokemiseen.

Ryhmähypnoosissa voi kokea ohjatusti oman sisäisen matkan aiempaan elämäänsä. Ryhmähypnoosi aiempaan elämään on usein hyvin avartava kokemus ja se voi auttaa ymmärtämään syvemmin nykyisen elämän merkittäviä puolia. On kuitenkin hyvä huomioida, että syvempi luotaus ja mahdollinen tarvittava parannussessio vaativat yksilöhypnoosin.

Kokemus hypnoosista, meditaatiosta tai muulla tavoin muuntuneista tietoisuuden tiloista on suositeltavaa, jotta pystyy antautumaan helpommin hypnoottiseen transsitilaan.

Rajoituksena osallistumiselle ovat psykoosialttius tai skitsofrenia. Myöskään päihtyneenä tai voimakkaan lääkityksen alaisena ei voi osallistua hypnoositilaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa mukaan syventämään yhteyttä omaan viisaaseen, sisäiseen itseesi ja löytämään silta aiempaan elämääsi!

Tilaisuuden vetää hypnoterapeutti, sosiaalipsykologi, diplomiluontaisterapeutti ja hyvinvointikouluttaja Raija Pullinen, jolla on holistisen hyvinvoinnin puolelta yli kahdenkymmenen vuoden kokemus sekä hoidoista että koulutuksista mm. Frantsilassa. Hän tekee mm. vyöhyketerapiaa, intialaista päähierontaa, akupainantaa, fytoterapiaa, rentoutusterapiaa ja hypnoosia sisältäen esim. stressin ja painonhallinnan ja aiempien elämien regressiot. Henkinen kasvu ja mielenhallinnan keinot ovat olleet hänen elämänpolullaan mukana yli kolme vuosikymmentä.

Tilaisuus sopii kaikille asiasta kiinnostuneille. Rajoituksena ovat kuitenkin psykoosialttius tai skitsofrenia. Myöskään päihtyneenä tai voimakkaan lääkityksen alaisena ei voi osallistua luennolle.

Lämpimästi tervetuloa mukaan syventämään yhteyttä omaan viisaaseen, sisäiseen itseesi ja antautumaan oppaasi ohjaukselle!

Oviraha käteisellä 20€.

Ilmoittautuminen: p. 040 502 1502