Shamanistinen henkimaailmayhteys

Aika: 2.7.2023 klo 14.30-17.30
Paikka: Valonsilta, Tampere

Tunnista ja yhdisty henkimaailman omien oppaidesi kanssa 

  • Informaatiota siitä, mitä ovat henkioppaat ja esi-isät?
  • Kuinka löytää, ottaa yhteys ja kunnioittaa omia oppaita?
  • Yhteinen meditaatio, minkä avulla yhdistyt oppaisiisi
  • Keskustelua "alttarin" rakentamisesta
  • Kuinka työskennellä omien henkioppaiden kanssa.
Ohjaajana: Sofia Nola, työpajassa on tulkki mukana


Ilmoittaudu mukaan: p. 040 502 1502

HINTA, maksut käteisellä:


Sofia Nola

"Shamanistisilla tavoilla on monia polkuja, ne kaikki ovat luonnonmukaisia, ne kunnioittavat syklejä ja tarkkailevat sen liikkeitä vastauksina. Parantajapolku ja energiamaailma ovat olleet aina elämässäni. Perin ne esivanhemmiltani ja molemmilta isovanhemmiltani. En tiennyt miten parantajanpolkua pitäisi kulkea nyky-yhteiskunnassa, joten päätin ilmaista itseäni tanssin keinoin.

Toimin vuodesta 2007 lähtien urbaanin tanssin opettajana ja valmistuin nykytanssin opettajaksi vuonna 2013. Tämä avasi minulle oven tanssin terapeuttiseen puoleen , ja vuonna 2015 aloin opiskella Barcelonassa maisterintutkintoa tanssin liiketerapeutiksi.

Olen tuntenut 18-vuotiaasta lähtien energistä kaaosta- tätä varten opiskelin Reikin kaikkia kolmea tasoa. Syvensin myös tietämystäni pakana- ja wicca-opetuksesta.

Olen työskennellyt ammattiparantajana vuodesta 2013 ja etsin jatkuvasti lisää työkaluja ymmärtääkseni, mitä tarkoittaa olla ihminen nyt. Siinä etsinnässä polkuni ristesi Amazonin alkuperäiskansojen parantamisjärjestelmän kanssa. Nämä shamanistiset tavat ja tieto muuttivat elämäni ja auttoivat minua näkemään, kuinka kaikki tuntui tarkoituksenmukaiselta. Huomasin, että tanssi on omaperäisin tapa parantaa ja kommunikoida jumalallisen kanssa. Yhä enemmän yhdistän sen, mitä tiedän uuden aikakauden tieteistä ja terapioista, esi-isien tietoon ja ohjaukseen harjoittamiseen. Ne ovat eri kieliä, jotka yrittävät auttaa meitä samassa - terveenä olemisessa - eri näkökulmista. Tärkein asia, jonka opin kaikista kokemuksistani energeettisesti ja inhimillisesti sanottuna, on se, että jumalallinen ja kaikki vastaukset odottavat meitä aina sisällämme."

Sofian sivut: Home | The Way Within (mywaywithin.com)