Täyden kuun seremonia

Aika: sunnuntai 2.7.2023 klo 19.00-21.00
Ohjaaja: Sofia Nola
Paikka: Valonsilta

Vapaudu vanhasta ja toivota uusi tervetulleeksi!

Tämä täysikuu on kauriin merkissä ja sallii meitä tarttumaan hetkeen. Kauris rakastaa järjestystä ja auttaa meitä tämän kuun kautta löytämään takaisin tasapainoon kaikkien valtavien muutosten jälkeen, mitä ihmiset ovat viimeaikoina kokeneet.

Se on myös vuoden Buck Moon; nimi, joka viittaa siihen, että kesän lähestyessä urospeuran samettiset sarvet, jotka yleensä ilmestyvät ensimmäisen kerran aikaisin keväällä, kasvavat loppuun, muodostaen teräviä kärkiä ja kovettaen ne. Urokset irrottavat sarvensa myöhemmin, jotta ne voivat kasvaa taas uudelleen. Joten tämä täysikuu puhuu meille aikuisuudesta, itsehillinnästä, oman voiman keskiöksi tulemisesta sekä siitä, miten on aika kutsua itsellesi se, mikä kuuluu sinulle. Se auttaa meitä ottamaan valomme takaisin kunnialla, tarkoituksella, rohkeudella ja intohimolla.

Seremonia on kaksiosainen. Ensimmäinen osa pitää sisällään vapautumisrituaalin, johon otamme aikaa päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele hyvinvointiasi ja korkeinta hyvääsi. Tämä tapahtuu käyttämällä suitsukkeita, tarkoitusta, hengitystä ja toistoa.

Toisen osassa yhdymme omaan ytimeen meditaation ja chakrojen aktivoinnin kautta. Tämän kautta istutamme kultaisen, rakkauden ja yltäkylläisyyden siemen, jotta toiveemme manifestoituisivat koko loppuvuoden ajan.

Päätämme seremonian juhlaan, jossa ymmärrämme, että henkinen matkamme on täysin tuettu ja että olemme istuttaneet ja kutsuneet luoksemme toiveet kuun, Maan, auringon ja korkeimman voiman kautta.

Ohjaajana: Sofia Nola

HINTA:

  • Täyden kuun seremonia 80 €

Ilmoittaudu mukaan: p. 040 502 1502

Sofia Nola

"Shamanistisilla tavoilla on monia polkuja, ne kaikki ovat luonnonmukaisia, ne kunnioittavat syklejä ja tarkkailevat sen liikkeitä vastauksina. Parantajapolku ja energiamaailma ovat olleet aina elämässäni. Perin ne esivanhemmiltani ja molemmilta isovanhemmiltani. En tiennyt miten parantajanpolkua pitäisi kulkea nyky-yhteiskunnassa, joten päätin ilmaista itseäni tanssin keinoin.

Toimin vuodesta 2007 lähtien urbaanin tanssin opettajana ja valmistuin nykytanssin opettajaksi vuonna 2013. Tämä avasi minulle oven tanssin terapeuttiseen puoleen , ja vuonna 2015 aloin opiskella Barcelonassa maisterintutkintoa tanssin liiketerapeutiksi. 

Olen tuntenut 18-vuotiaasta lähtien energistä kaaosta- tätä varten opiskelin Reikin kaikkia kolmea tasoa. Syvensin myös tietämystäni pakana- ja wicca-opetuksesta.

Olen työskennellyt ammattiparantajana vuodesta 2013 ja etsin jatkuvasti lisää työkaluja ymmärtääkseni, mitä tarkoittaa olla ihminen nyt. Siinä etsinnässä polkuni ristesi Amazonin alkuperäiskansojen parantamisjärjestelmän kanssa. Nämä shamanistiset tavat ja tieto muuttivat elämäni ja auttoivat minua näkemään, kuinka kaikki tuntui tarkoituksenmukaiselta. Huomasin, että tanssi on omaperäisin tapa parantaa ja kommunikoida jumalallisen kanssa. Yhä enemmän yhdistän sen, mitä tiedän uuden aikakauden tieteistä ja terapioista, esi-isien tietoon ja ohjaukseen harjoittamiseen. Ne ovat eri kieliä, jotka yrittävät auttaa meitä samassa - terveenä olemisessa - eri näkökulmista. Tärkein asia, jonka opin kaikista kokemuksistani energeettisesti ja inhimillisesti sanottuna, on se, että jumalallinen ja kaikki vastaukset odottavat meitä aina sisällämme." 

Sofian sivut: Home | The Way Within (mywaywithin.com)